Gulikit kk3 Max alınır mı?

cyclone da olan ekstra 2 tuşa da atayabilirim aynı şeyleri ama değil mi ? Şahsen wraith'in garanti ve müşteri hizmetlernii çok sevmiyorum. O yüzden cyclone 2 daha yakın gibiyim.
Evet atayabiliyorsunuz. İsterseniz size kolu incelediğim bir videom var onu atabilirim, veya yabancı youtuberlardan da bakabilirsiniz gayet her türlü ihtiyacı karşılayabilen bir kol cyclone 2. Uygulamasını da göstermiştim videoda

Evet atayabiliyorsunuz. İsterseniz size kolu incelediğim bir videom var onu atabilirim, veya yabancı youtuberlardan da bakabilirsiniz gayet her türlü ihtiyacı karşılayabilen bir kol cyclone 2. Uygulamasını da göstermiştim videoda
Teşekkür ederim desteğiniz için. aim assist gibi şeyler oluyor mu kollarda

Teşekkür ederim desteğiniz için. aim assist gibi şeyler oluyor mu kollarda
Rica ederim, kolun kendisinde yok lakin oyun ayarlarında varsa oradan açabilirsiniz. O tarz bir uygulama sadece gulikitte var sanırsam başka kolda görmedim

Rica ederim, kolun kendisinde yok lakin oyun ayarlarında varsa oradan açabilirsiniz. O tarz bir uygulama sadece gulikitte var sanırsam başka kolda görmedim
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Aralarında 500 tl fark var blitz ile cyclone 2'nin o farka değecek bir şey yoktur sanırım?

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Aralarında 500 tl fark var blitz ile cyclone 2'nin o farka değecek bir şey yoktur sanırım?
Evet yok, hatta cyclone 2 de fazladan şarj standı da geliyor yanında

amazon üzerinden alayım diyorum, satıcı yine gizala zaten
Bence de amazon üzerinden almak daha mantıklı, satıcı gizala zaten güvenilir bir satıcı, üstüne amazon gönderimli olduğu için sorun çıkarsa iadesi de kolay olur

Bence de amazon üzerinden almak daha mantıklı, satıcı gizala zaten güvenilir bir satıcı, üstüne amazon gönderimli olduğu için sorun çıkarsa iadesi de kolay olur
amazon da standsız olanı 2975, standı olanı 2999 satıyor sanırım o da garip :D

amazon da standsız olanı 2975, standı olanı 2999 satıyor sanırım o da garip :D
Onu ben de anlamadım ama bildiğim kadarıyla 2975 olan ilk açılan ilan ve onda da vardı stand. Gene de kesin olsun diğerini almak daha iyi

Evet yoktu felan filan olmaya gerek yok 20 lira için :D

Onu ben de anlamadım ama bildiğim kadarıyla 2975 olan ilk açılan ilan ve onda da vardı stand. Gene de kesin olsun diğerini almak daha iyi
bu cyclone 2'nin joystickleri çıkıp yenisi felan takılıyor mu reis?

Değiştirilebilir olması lazım ama değiştirilebilir ekstra stickler yanında gelmiyor
onunla ilgili bir yazı bulamadım da merak ettim, bu paraya kabloyu da örgülü yapsalardı iyiymiş, bir iki de bir şey atsalardı içine ^^

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,675
Üyeler
186,658
Son üye
Zeynettin Mum
Geri