Neler Yeni

Gülmemi veya aklımı nasıl durdururum

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
Aga benim şu sorunum var çok ciddi bi durumda bile sırıtıyorum ciddi olamıyom bide büyüklerine otururken aklıma bir şey gelşyo gülüyom milletin içinde öle gülğnmes diyo nasıl engellerim ciddi olamıyom

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Aga benim şu sorunum var çok ciddi bi durumda bile sırıtıyorum ciddi olamıyom bide büyüklerine otururken aklıma bir şey gelşyo gülüyom milletin içinde öle gülğnmes diyo nasıl engellerim ciddi olamıyom
uğraşacak bir şey bul çok boşsun sanırım genel olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Toprak
Aklını durdurunca banada söyle

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Gül, reis gülende ölüyo gülmeyende :D Kahkaha felan at arada iyi gelir

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Yani zaten bişey yapılmıyo evde bayaaaa boş zamanım oluyo ful telefon flan ztn
uğraşacak bir şey bul yani kendini meşgul edecek ciddi bir şeyler yap kaç yaşındasın bilmiyorum ama 16 altı isen takma yani gül gitsin
ciddi konuşmalara katıl tartışmalara katıl mümkünse böyle birden seni bozacak insanların olduğu konuşmalar o zaman ciddi olursun gayet

ßeta

80+ Bronze
Ben deki durumun tam tersi var.İnsan elinde olmayanı istiyor çok komik anlarda bile kahkaha atamıyorum sadece gülümsüyorum. Beynini ciddi olmaya ayarlaman lazım öncelikle yüz kasları gülme eylemini yaparken beyine sinyan gidiyor ve daha çok gülmeni sağlıyor diye biliyorum

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga bazen böle ev sessiz ben bazen kahkaha atıyor herkes bakıyor flan yaş 17 ama yapamıyom çok gülüyorum gülmekten yanak kaslarım zedelenmiş gülerken titriyo orası

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Aga bazen böle ev sessiz ben bazen kahkaha atıyor herkes bakıyor flan yaş 17 ama yapamıyom çok gülüyorum gülmekten yanak kaslarım zedelenmiş gülerken titriyo orası
Allah daha çok güldürsün gülmek den güzel şey mi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,092
Üyeler
166,881
Son üye
mehmet98
Top Bottom