Gülünç

Reaksiyon skoru
27
Çok gülünç bir durum 😂

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    21.8 KB · Hit: 118
WEFLÖĞOQÖMEOQMTQĞOTMOWETMWETWEMKTWME
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boşlugume geldi bak QW:EQW:EQWGÇQWG

Böyle bir şey olduğuna inanmıyorum, durum konuyla alakasız ve arkadaş gelip bunu yazdıysa yanlış bilgilendirme olur. Ayrıca senin yapmadığını nereden bileceğiz ?

Çok gülünç bir durum 😂
Çekememezlik nasıl yapılır :D
bu forumda biz bir sürü markanın sitenin şeylerini öneriyoruz yer yer technopat içeriklerini de paylaştık fakat bizim amacımız gerçekten yardım etmek olduğu için ( Abdullah Abinin yanı) kimse gelip çocuk gibi böyle etiketler koyup diss atmıyor. gerçekten yazık onlara :(

Tarihi neden silme gereği duydun? Yada öğeyi denetle yapmadığın ne malum? Kanıtlı link at lütfen. Ortalığı karıştırmayalım.
Ama eğer bu gerçekse yer yerinden oynar.
Tarih eski olduğundan dolayı sildim lakin fotoğraf gerçek 😂 O hesap benim alkdgnalgna

Kimse kusura bakmasın ama fiyat performans anlamında Türkiye'de md1 gibi bir sistemden daha iyisi yok malesef alamadım ama adam 2350 TL'ye r5 1600 rx 580 li sistem dizdi.

Böyle bir şey olduğuna inanmıyorum, durum konuyla alakasız ve arkadaş gelip bunu yazdıysa yanlış bilgilendirme olur. Ayrıca senin yapmadığını nereden bileceğiz ?
Kanka buldum. Ama konu bambaşka. Yukarıdaki DA sistemde belli ki sorunlu bir parça var ve bu yüzden yanlış bilgilendirme olarak işaretlenmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,137
Üyeler
189,972
Son üye
thereds34
Geri