Aynen, ortalığı karıştırmaya gerek yok.Kanka buldum. Ama konu bambaşka. Yukarıdaki DA sistemde belli ki sorunlu bir parça var ve bu yüzden yanlış bilgilendirme olarak işaretlenmiş.
Aynen, ortalığı karıştırmaya gerek yok.Kanka buldum. Ama konu bambaşka. Yukarıdaki DA sistemde belli ki sorunlu bir parça var ve bu yüzden yanlış bilgilendirme olarak işaretlenmiş.
girdim boyle Sistemci yazdım ilk sayfadaymış ya yavaş baktım benBen senden önce buldum.![]()
ortalık karıştırmak demeyelim ona o kadar güldüm ki o yüzden attımAynen, ortalığı karıştırmaya gerek yok.
Sanırsam technopat vakasıÇok gülünç bir durum![]()
site belirtmek istemedim Recep abiyle Ali abiyide severimSanırsam technopat vakası
o kadar pahalı mı pufff tam bir çöööpppp ığğğgghhhhBencede beyler çöp sistem topluyor Abdullah abi en iyisi Ömer Rıdvan 5 TL'ye 2080 sistem topladı
anlatmak istediğim buydu. ortalık karıştırmak vs değil ben efendi gibi gittim daha performanslı daha hesaplı sistem önerdim Abdullah abi yapmışsa zaten tartışmaya açık bir şey değil verilen uyarı ve 14 gün mesaj yazamamam olay bu büyütmeye gerek yokAdamın biri i3 8100 sitem önermiş asıl yanlış bilgilendirme o bence
neden ban yedin ben onu anlamadımanlatmak istediğim buydu. ortalık karıştırmak vs değil ben efendi gibi gittim daha performanslı daha hesaplı sistem önerdim Abdullah abi yapmışsa zaten tartışmaya açık bir şey değil verilen uyarı ve 14 gün mesaj yazamamam olay bu büyütmeye gerek yok