fruko.gzz 80+ Silver Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 2,687 3 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar yurtdışı gümrük hakkımız siparişi verdikten 1 ay sonra mı yenileniyor yoksa her ayın birinde mi yenileniyor? Bence her ayın birinde yenileniyordur çünkü gereksiz her TCnin takibi yapılmış olur öyle
Arkadaşlar yurtdışı gümrük hakkımız siparişi verdikten 1 ay sonra mı yenileniyor yoksa her ayın birinde mi yenileniyor? Bence her ayın birinde yenileniyordur çünkü gereksiz her TCnin takibi yapılmış olur öyle
Touoa 80+ Silver Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 4,320 Dahası Reaksiyon skoru 2,146 İsim Turuncu Keskin 3 Aralık 2024 #2 Ekimde sipariş ettiğin ürün aralıkta gümrükten geçerse aralık hakkını yemiş oluyorsun, bu şekilde ilerliyor.
Ekimde sipariş ettiğin ürün aralıkta gümrükten geçerse aralık hakkını yemiş oluyorsun, bu şekilde ilerliyor.
fruko.gzz 80+ Silver Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 2,687 3 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Touoa yazmış: Ekimde sipariş ettiğin ürün aralıkta gümrükten geçerse aralık hakkını yemiş oluyorsun, bu şekilde ilerliyor. Devamı için tıklayın... Yani benim Kasım'da verdiklerim Kasım'da geldi ama kasımın 25inde falan şimdi Aralıkta hakkım yenilendimi
Touoa yazmış: Ekimde sipariş ettiğin ürün aralıkta gümrükten geçerse aralık hakkını yemiş oluyorsun, bu şekilde ilerliyor. Devamı için tıklayın... Yani benim Kasım'da verdiklerim Kasım'da geldi ama kasımın 25inde falan şimdi Aralıkta hakkım yenilendimi
Touoa 80+ Silver Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 4,320 Dahası Reaksiyon skoru 2,146 İsim Turuncu Keskin 3 Aralık 2024 #4 fruko.gzz yazmış: Yani benim Kasım'da verdiklerim Kasım'da geldi ama kasımın 25inde falan şimdi Aralıkta hakkım yenilendimi Devamı için tıklayın... Evet aralıkta hakkın yenileniyor. Aydan aya.
fruko.gzz yazmış: Yani benim Kasım'da verdiklerim Kasım'da geldi ama kasımın 25inde falan şimdi Aralıkta hakkım yenilendimi Devamı için tıklayın... Evet aralıkta hakkın yenileniyor. Aydan aya.
fruko.gzz 80+ Silver Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 2,687 3 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Touoa yazmış: Evet aralıkta hakkın yenileniyor. Aydan aya. Devamı için tıklayın... Anladım teşekkürler bu ay hakkım 5 o zaman
Touoa yazmış: Evet aralıkta hakkın yenileniyor. Aydan aya. Devamı için tıklayın... Anladım teşekkürler bu ay hakkım 5 o zaman