Oguz...
80+ Bronze
Amca hala teyze nineKanka total 10 sipariş oldu 2 kişi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimsem yok annem ve ben varız sınır doldu
Amca hala teyze nineKanka total 10 sipariş oldu 2 kişi
Kimsem yok annem ve ben varız sınır doldu
İrtibatımız yokAmca hala teyze nine
Temu izin vermiyormuş zaten 6. Siparişe. Mh öyle söyledi iptal ediliyor diyorsakın alma gümrükte kalırsa sıkıntı en büyük sıkıntı geri iade etmedikleri zaman durduğu süre boyunca ceza yersin
Temu dan verilen siparişlerde temu siparislerini tek paket olarak oluşturduğu için 10 ürün alsanda tek bir paket hakkın gider ve o ay 4 paket daha alma hakkın devam eder lakin bunu abartmani önermem arada sırada gümrük memurları kafasına göre paketlere bakıyor ve pakette 10 ve üstü ürün olursa adına işlem başlatırlar ve ürününe el koyarlarBeyler 6. ürünü sipariş etsem noluyor?
Biri diyo ayla alakası yok, önceki ürünün gümrüğe girdiği tarihten 1 ay sonra verebilirsin, biri sizi gibi diyo ALLAHIM BURDA BİLE %50 KAFAYI YİCEM YAO zaman alma bence zatten bi sonraki aya az kaldı parana yazık etme
9 parça ürünü tek paket yaptılar sorun çıkmadıTemu dan verilen siparişlerde temu siparislerini tek paket olarak oluşturduğu için 10 ürün alsanda tek bir paket hakkın gider ve o ay 4 paket daha alma hakkın devam eder lakin bunu abartmani önermem arada sırada gümrük memurları kafasına göre paketlere bakıyor ve pakette 10 ve üstü ürün olursa adına işlem başlatırlar ve ürününe el koyarlar
Biri diyo ayla alakası yok, önceki ürünün gümrüğe girdiği tarihten 1 ay sonra verebilirsin, biri sizi gibi diyo ALLAHIM BURDA BİLE %50 KAFAYI YİCEM YA
9 parça ürünü tek paket yaptılar sorun çıkmadı
Şimdi üstüne 4 klavye aldım ve hakkımı doldurdum gali4 klavyeyi bir sipariste verirsen tek paket olucagi için 3 hakkın kalmış oluyor
anne,baba kardeş vs temu üzerinden hesap aç al..Beyler 6. ürünü sipariş etsem noluyor?
son yorumları okuyun hocamanne,baba kardeş vs temu üzerinden hesap aç al..
Ne zaman sipariş ettiğin önemli değil. Gümrüğe ne zaman geldiği önemli. Sen zaten şu an sipariş etsen aralıkta gelecek. Aralıktaki hakkından dolacak.Beyler 6. ürünü sipariş etsem noluyor?
son yorumlarımı okuyun lütfen herks farklı bişey diyor öıldırcamNe zaman sipariş ettiğin önemli değil. Gümrüğe ne zaman geldiği önemli. Sen zaten şu an sipariş etsen aralıkta gelecek. Aralıktaki hakkından dolacak.
sonra zaman aşımı olur ve açık arttırmada satılır...sakın alma gümrükte kalırsa sıkıntı en büyük sıkıntı geri iade etmedikleri zaman durduğu süre boyunca ceza yersin