Hocam figürlerden ve dekorlardan anlıyorsanız odamı az renklendirmeye güzelleştirmeye çalışıyorum önerilerin var mı soruna yardımcı olmuyorum biliyorum ama yardımcı olursan sevinirimGümrük 150euro sınırı her siparişte mi geçerli yoksa toplam 150 euro mu mesela ben 4 adet figür alıcam 125 dolar aynı ay içinde 4 adet daha 125 dolarlık alabiliyor muyum yoksa 150 sınırına takılır mı?
ilgili olduğunuz dizi film anime serisi vs varsa bigbadtoystore, amazon aliexpress vs gibi sitelerden figürlere bakmanızı öneririm.Hocam figürlerden ve dekorlardan anlıyorsanız odamı az renklendirmeye güzelleştirmeye çalışıyorum önerilerin var mı soruna yardımcı olmuyorum biliyorum ama yardımcı olursan sevinirim
Bir paketin 150 euro sınırı olması lazım bide aylık ürün miktarında da sınır varGümrük 150euro sınırı her siparişte mi geçerli yoksa toplam 150 euro mu mesela ben 4 adet figür alıcam 125 dolar aynı ay içinde 4 adet daha 125 dolarlık alabiliyor muyum yoksa 150 sınırına takılır mı?
Hocam sizin favorilerinizden bir kaç adet önerir misiniz?ilgili olduğunuz dizi film anime serisi vs varsa bigbadtoystore, amazon aliexpress vs gibi sitelerden figürlere bakmanızı öneririm.
Ben mesela banpresto my hero academia figürü ve marvel legends topluyorum bunlara bakabilirsiniz biraz daha başlangıçta pahalı gelebilir amaHocam sizin favorilerinizden bir kaç adet önerir misiniz?