3 gündür forumda olup alamayan 2-3 kişi kaldık onlarda biziz bu şansla yemek yerken tuvalete giderken falan gelir hep .dNeden ki hocam
3 gündür forumda olup alamayan 2-3 kişi kaldık onlarda biziz bu şansla yemek yerken tuvalete giderken falan gelir hep .dNeden ki hocam
Reis dayanışma yapalım birimiz yakaladimi 3-4 tane alsın diğerleri yerine3 gündür forumda olup alamayan 2-3 kişi kaldık onlarda biziz bu şansla yemek yerken tuvalete giderken falan gelir hep .d
Harbi öyle oluyor bu arada hep bakıyordum kontrol ediyordum tam o esnada işimin olduğu zamana denk geldi3 gündür forumda olup alamayan 2-3 kişi kaldık onlarda biziz bu şansla yemek yerken tuvalete giderken falan gelir hep .d
O zamanda gümrük sorunu ortaya çıkıyor maalesefReis dayanışma yapalım birimiz yakaladimi 3-4 tane alsın diğerleri yerine
O kadar haklısınız ki hocam3 gündür forumda olup alamayan 2-3 kişi kaldık onlarda biziz bu şansla yemek yerken tuvalete giderken falan gelir hep .d
Bu seferde gümrükçü dayı geçirir ama etiketleriz. Önce mutlaka kendinize alın sonra etiketleyin. Kim yakalarsaReis dayanışma yapalım birimiz yakaladimi 3-4 tane alsın diğerleri yerine
Hocam biz yine bekleriz birlikte ben de kaçırdım.Yaaaaa ooooffffffff kaçırdım yine bi kahvaltı yapak dedik ooooooffffff
bilgin var mı ? almanyadan direk istanbul bilgisi girilip iade yazmışlar
Sen de 1 tane klavye için bekliyorsun demibenide etiketlerseniz sevinirim
Harbiden böyle bir şey yapalım mı? Kim denk gelirse fazla alsın diğerlerine aldığı fiyattan versin. Ticari amacı olmayanlar olarak böyle bir dayanışma yapabiliriz. Ne dersiniz?Reis dayanışma yapalım birimiz yakaladimi 3-4 tane alsın diğerleri yerine
Şimdi discord grubu kurup davet yollucam sizeSen de 1 tane klavye için bekliyorsun demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harbiden böyle bir şey yapalım mı? Kim denk gelirse fazla alsın diğerlerine aldığı fiyattan versin. Ticari amacı olmayanlar olarak böyle bir dayanışma yapabiliriz. Ne dersiniz?
aynen 3 gündür kısmetse bekliyorumSen de 1 tane klavye için bekliyorsun demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harbiden böyle bir şey yapalım mı? Kim denk gelirse fazla alsın diğerlerine aldığı fiyattan versin. Ticari amacı olmayanlar olarak böyle bir dayanışma yapabiliriz. Ne dersiniz?
Bana da yollar mısınŞimdi discord grubu kurup davet yollucam size
Bekleriz hocam sıkıntı yok yeter ki alabilelimHocam biz yine bekleriz birlikte ben de kaçırdım.