Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Zamanın varsa bana da anlatırsan sevinirim dostum.özelden yazdım
Zamanın varsa bana da anlatırsan sevinirim dostum.
Ürün gelmeden sepete eklemek mümkün değil di mi buradan kovalamak lazım. Teşekkürler bu arada.bu listede bütün ürünler var burayı takip et, ve ya hk gaming marka bir ürünün sayfasına gir oradan hk gaming yazısına tıkla.Amazon'daki listemi inceleyin
www.amazon.com.tr
listedeki ürünler bazen stoğa gelse de listede stokta gözükmeye biliyor arada bir ürünlerin üstüne basıp ürünün sayfaya git.
Ürün gelmeden mümkün değil ama önceden eklediysen sepette kalıyor satın alınamasa da gitmiyor yani.Ürün gelmeden sepete eklemek mümkün değil di mi buradan kovalamak lazım. Teşekkürler bu arada.
Evet onu biliyorum mouselardan var sepette ama klavye yoktu sağolasın tekrardanÜrün gelmeden mümkün değil ama önceden eklediysen sepette kalıyor satın alınamasa da gitmiyor yani.
Tekrar bir indirim gelir mi sizce hocamÜrün gelmeden mümkün değil ama önceden eklediysen sepette kalıyor satın alınamasa da gitmiyor yani.
Toplam 4 defa indirim oldu neden olmasınTekrar bir indirim gelir mi sizce hocam
Ben ilk gün 1 klavye 1 mouse sepete ekliyip banyoya kaçmıştım geldiğimde stokta olmadığı için ürünü alamadımÜrün gelmeden mümkün değil ama önceden eklediysen sepette kalıyor satın alınamasa da gitmiyor yani.
Biz alamayacağız hocam bu arada söyliyimTekrar bir indirim gelir mi sizce hocam
sepette ürün duruyor ama yani ürünü alamıyorsun bir dhaa indirim olsa diye kısayol diye düşünebilirsinBen ilk gün 1 klavye 1 mouse sepete ekliyip banyoya kaçmıştım geldiğimde stokta olmadığı için ürünü alamadım
ben de öyle dedim sonra aldımBiz alamayacağız hocam bu arada söyliyim
Neden ki hocamBiz alamayacağız hocam bu arada söyliyim