north west olması lazımnw neresi benımkı ordaymıs
Mesaj otomatik birleştirildi:
suan 40 topladık arkadasa sormalı
north west olması lazımnw neresi benımkı ordaymıs
öyle bir yer mi varmış yanw neresi benımkı ordaymıs
elinize ulaştı mı hocam ?Bunu aldım bakalım nasılmış.
Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi | %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni | LED aydınlatma | gölgeleme önleyici NKRO | progamelenebilir makro tuşları | Gateron sarı | beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi | %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni | LED aydınlatma | gölgeleme önleyici NKRO | progamelenebilir makro tuşları | Gateron sarı | beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Birine mouse ulaşmıştı, onun dışında daha klavyesi gelen olmadı bildiğim kadarıyla.Arkadaşlar eline klavye ulaşan var mı? Absürt derecede ucuzda çünkü merak ettim. Umarım hepimizinki ulaşır.
kaçtan?Bunu aldım bakalım nasılmış.
Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi | %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni | LED aydınlatma | gölgeleme önleyici NKRO | progamelenebilir makro tuşları | Gateron sarı | beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi | %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni | LED aydınlatma | gölgeleme önleyici NKRO | progamelenebilir makro tuşları | Gateron sarı | beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
keycapslerden 2 tanesi geldi benimBirine mouse ulaşmıştı, onun dışında daha klavyesi gelen olmadı bildiğim kadarıyla.
Süper hocam hayırlı olsun orijinal değil mi? Hasarlı falan da değilse tamamdır.keycapslerden 2 tanesi geldi benim
Orjinal olmasına pek gerek yok bence. 5 de 1 fiyatına alınan keycapler, kaliteli olması yeterli.Süper hocam hayırlı olsun orijinal değil mi? Hasarlı falan da değilse tamamdır.