Hoofddorp ta ki hademe amcaoglum aradı fareleri tek tek koltuga koyup kemerleri baglamışlar yoldalar.
Hoofddorp ta ki hademe amcaoglum aradı fareleri tek tek koltuga koyup kemerleri baglamışlar yoldalar.
Şuan için belirsiz fakat benim konudaki ürünü alan kişilerde vergisini verip extra vergi çıktı?öyle değilmiş?
Bilip bilmeden yorum atmasan güzel olur ekstra vergi çıkmaz diye biliyorum gönderen firma amazon (7tl ile satılan figürleri karıştırmasan güzel olur bundan önce de alışveriş yapıldı bu magazadan vergi cikmadi ekstra)Evet öyle
bugün benim ürünlerim iptal edildi diye mail geldi 8 klavye 4 mouse almış gözüküyormuşum 2 klavye 2 mouse aldım sadece dediğiniz gibi arayıp düzeltilebiliyor2 tane aynı renk dahi olsa geçer arkadaşlar gümrükten bu kadar kafaya takmayın :d en kötü amazon ve kargo firmasına yazarsiniz 3 alan kişiler de geçirir bu kadar kasmaya gerek yok
çıkmazne kadar vergi çıkar
G.obugün benim ürünlerim iptal edildi diye mail geldi 8 klavye 4 mouse almış gözüküyormuşum 2 klavye 2 mouse aldım sadece dediğiniz gibi arayıp düzeltilebiliyor
iyi oldu sana ne hayvan gibi şey aldınbugün benim ürünlerim iptal edildi diye mail geldi 8 klavye 4 mouse almış gözüküyormuşum 2 klavye 2 mouse aldım sadece dediğiniz gibi arayıp düzeltilebiliyor
Ne fark var? Onların siparişindede extra bir şey çıkmıyordu taaki ellerine gelene kadar?Bilip bilmeden yorum atmasan güzel olur ekstra vergi çıkmaz diye biliyorum gönderen firma amazon (7tl ile satılan figürleri karıştırmasan güzel olur bundan önce de alışveriş yapıldı bu magazadan vergi cikmadi ekstra)
Evet onlarda vergisini verip aldılar sizler gibi ama extra vergi çıktıo attığınız gönderide bir kişiye 270tl vergi çıkmış 7tllik ürün için
Adamın yazdığını iyi okuyun yanlış anlamışsınıziyi oldu sana ne hayvan gibi şey aldın
Lojistiği yapan firmayla da alakalı olabilirNe fark var? Onların siparişindede extra bir şey çıkmıyordu taaki ellerine gelene kadar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet onlarda vergisini verip aldılar sizler gibi ama extra vergi çıktı
Fark şu bu firmadan önceden de alışveriş yapıldı ve vergi çıkmadı ekstra amazon gönderiyor sanırım okumana anlamada sorun varNe fark var? Onların siparişindede extra bir şey çıkmıyordu taaki ellerine gelene kadar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet onlarda vergisini verip aldılar sizler gibi ama extra vergi çıktı