𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Evet öyleAmazon da verdigimiz para dışında vergi mi çıkacak eğer öyleyse toplam 170 tutan siparise ne kadar vergi çıkar
Evet öyleAmazon da verdigimiz para dışında vergi mi çıkacak eğer öyleyse toplam 170 tutan siparise ne kadar vergi çıkar
Yok reis 500den aşağı satmazlar. Al sat yapmıcam bunda ama bende satmazdım ayrıca 500 bulursan iyi350 te gamenote var mis gibi 500 fazla
Ödemiyor forumdan birçok kişi irtibata geçti Amazonla harici vergiyi ödemiyor amazonVergisi verildi zaten vergi yazmaları için bir neden yok ayrıca maddeleri okursan eğer ekstra vergi çıkarsa amazon aradaki farkı öder diyor. Yeni gelecek diye düşünüyorum. 4 ürün 3 paket. Ürünelr de birbirinden tamamen farklı.
Amazon.com.tr: Global Store
Global Store Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online alışveriş.www.amazon.com.tr
Vergisi verildi zaten vergi yazmaları için bir neden yok ayrıca maddeleri okursan eğer ekstra vergi çıkarsa amazon aradaki farkı öder diyor. Yeni gelecek diye düşünüyorum. 4 ürün 3 paket. Ürünelr de birbirinden tamamen farklı.
Global Store Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online alışveriş.www.amazon.com.tr
edecek bir ürün.2x 400tl ise hayır kimse satmaz o fiyata bence
'2 ADET SEVGİLİ BİBLOSU 7 TL' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/2-adet-sevgili-biblosu-7-tl.590397/post-5908571Vergisi verildi zaten vergi yazmaları için bir neden yok ayrıca maddeleri okursan eğer ekstra vergi çıkarsa amazon aradaki farkı öder diyor. Yeni gelecek diye düşünüyorum. 4 ürün 3 paket. Ürünelr de birbirinden tamamen farklı.
Arkadaşa ürünler gelmiş 3 farklı renk model mouse, aynı benimkiler gibi.'2 ADET SEVGİLİ BİBLOSU 7 TL' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/2-adet-sevgili-biblosu-7-TL.590397/post-5908571
3 adet mouse elime ulaştı.(Cumartesi sabah15 Ekim sipariş vermiştim)
Bilgilendirmek istedim? Bı sorunmu var hocam?Sizi neden bu kadar ilgilendirdi bilmiyorum ama arkadaşa ürünler gelmiş 3 farklı renk model mouse, aynı benimkiler gibi.
Yok hocam estağfurullah sadece dikkatimi çekti, teşekkürler yardımlarınız için.Bilgilendirmek istedim? Bı sorunmu var hocam?
aldımarkadaşlar hk gaming siyah pudding alan oldu mu aranızda
Elinize ulaştı mı?kawga
Mesaj otomatik birleştirildi:
mizar m60 beyaz var elımde kactan satam
ulasmadıama fıyatını kactan versem dıye dusnuomElinize ulaştı mı?
ne kadar vergi çıkarEvet öyle