SadeceSeyf
80+ Gold
Klavye alınır Klavye alınır sdfgsdfsdf
Bana l
klavye gelsin haberleşelim o zamanBana uyar .
Zaten öyle değilmiydiBeyler bir tahminim var beyazlar gateron mekanik olarak gelecek çünkü beyazlar da gateron mekanik yazıyordu satışa açıkken açıklamada.
Beyler bir tahminim var beyazlar gateron mekanik olarak gelecek çünkü beyazlar da gateron mekanik yazıyordu satışa açıkken açıklamada.
gateron yellow switch zaten ben öyle biliyorumZaten öyle değilmiydi
Yanlış anladınız tüm satılan yellowlar gateron yellow optikti beyazları gateron mechanic yellow bekliyorum.Zaten öyle değilmiydi
350 TL ye 4 klavye 300 TL de DA forumun hediyesiydi zaten Sabah bunu görenler uyuduğuna pişman olacak
Alıntıyı görüntülesinirlerim bozuldu aynı fiyata 2 tane aldım sadece heyecandan ah be ibrahim . Telefonu değiştiğimden beri forumu takip edemiyorum fazla
Hocam 2 tane bire bir aynı renk ürün mü aldınız yoksa renkler farklı mı ? Bir de tek paket halinde mi gümrükten geçip geldi ürünlerTeşekkür ediyorum sağolun. Benim ihtiyacım olmadığından satmak için aldım ondan ötürü açmadım klavyeyi.
ha evet benim aldığım da yellow optikmiş pardon ne farkları var acaba biliyor musunuz ?Yanlış anladınız tüm satılan yellowlar gateron yellow optikti beyazları gateron mechanic yellow bekliyorum.
Toplam 5'i geçtiyse normal hocam geçmediyse kerryi arayın sorun.Gümrüğe ilk gelen kargoda 2 adet sarı switch klavyem vardı ve gümrükte kalmış, bu ay 2.siparisim olmasına rağmen gümrük memuru geçirmemiş. Diğer siparişlerim de geçmeyecek. Stoklara tekrar açılırsa gümrük ile sıkıntısı olmayanlar sipariş verebilirler. İadesi kısa zamanda gerçekleşecekmiş