Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SadeceSeyf

80+ Gold
Klavye alınır Klavye alınır sdfgsdfsdf

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Mz60 yellow switch var elimde beyaz klavye ile takas edebilirim bende izmit içi

Silinsin

80+ Silver
Beyler bir tahminim var beyazlar gateron mekanik olarak gelecek :D çünkü beyazlar da gateron mekanik yazıyordu satışa açıkken açıklamada.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Beyler bir tahminim var beyazlar gateron mekanik olarak gelecek :D çünkü beyazlar da gateron mekanik yazıyordu satışa açıkken açıklamada.
Zaten öyle değilmiydi

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Yanlış anladınız tüm satılan yellowlar gateron yellow optikti beyazları gateron mechanic yellow bekliyorum.
ha evet benim aldığım da yellow optikmiş pardon ne farkları var acaba biliyor musunuz ?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Gümrüğe ilk gelen kargoda 2 adet sarı switch klavyem vardı ve gümrükte kalmış, bu ay 2.siparisim olmasına rağmen gümrük memuru geçirmemiş. Diğer siparişlerim de geçmeyecek. Stoklara tekrar açılırsa gümrük ile sıkıntısı olmayanlar sipariş verebilirler. İadesi kısa zamanda gerçekleşecekmiş

Silinsin

80+ Silver
Gümrüğe ilk gelen kargoda 2 adet sarı switch klavyem vardı ve gümrükte kalmış, bu ay 2.siparisim olmasına rağmen gümrük memuru geçirmemiş. Diğer siparişlerim de geçmeyecek. Stoklara tekrar açılırsa gümrük ile sıkıntısı olmayanlar sipariş verebilirler. İadesi kısa zamanda gerçekleşecekmiş
Toplam 5'i geçtiyse normal hocam geçmediyse kerryi arayın sorun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom