Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Toplam 5'i geçtiyse normal hocam geçmediyse kerryi arayın sorun.
Sordum yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. Geçse zaten sipariş etmezdim gümrük kurallarını biliyorum ama memur ne derse o oluyor. Günümüz Türkiyesi işte

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
İlginç geçmiş olsun gerekçe iletmeleri lazım gerekçe olarak ne gösterilmiş?
Bireysel ticari tarzı bir şey, ticari olarak değerlendirmiş. Ticari olarak değerlendirmesi için 5 adet üzeri almam lazım ama işte

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bireysel ticari tarzı bir şey, ticari olarak değerlendirmiş. Ticari olarak değerlendirmesi için 5 adet üzeri almam lazım ama işte
üzüldüm valla hocam konuyu açan kişi olarak alamadığınız için
ben 1 tane klavye 1 tane keycaps aldım umarım ticari falan demezler

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım

Green MAN

80+ Bronze
Gümrüğe ilk gelen kargoda 2 adet sarı switch klavyem vardı ve gümrükte kalmış, bu ay 2.siparisim olmasına rağmen gümrük memuru geçirmemiş. Diğer siparişlerim de geçmeyecek. Stoklara tekrar açılırsa gümrük ile sıkıntısı olmayanlar sipariş verebilirler. İadesi kısa zamanda gerçekleşecekmiş
Hocam sizin adınıza üzüldüm 😟

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
2 adet sarı switch siyah klavyeden almıştım geçirmedi. Çok da şaşırmıyorum çünkü bu ihtimali biliyordum
Gümrük işi iyicene saçma bir hal almaya başladı 150 euro sınırı derken iki klavyeyi bile ticari amaç deyip geçirmemek cidden kötü olmuş bakalım bizimkiler de kalacak mı

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Hocam sizin adınıza üzüldüm 😟
Sağlık olsun hocam, burada amazonun da suçu var isteseler gümrük işlerini hallederler, daha önce ups kargo ile gümrük işlerini hallediyorlardi ancak amazon kolay gelsin ile gönderiyor. Ups ile gönderse farkı vererek geçirirdim ama bu şekilde geçmiyormuş hiçbir şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden biliyordunuz hocam
Daha önce de başıma geldi, gümrük memuru kafasına göre geçirmeyebiliyor. İlk ekran kartımın kaldığı filan çok oldu, gümrükte kaybolan gtx 1660 ti ekran kartım bile oldu benim. Gümrük bu ülkenin sıkıntılarından birisi

Checkmate

80+ Silver
Sağlık olsun hocam, burada amazonun da suçu var isteseler gümrük işlerini hallederler, daha önce ups kargo ile gümrük işlerini hallediyorlardi ancak amazon kolay gelsin ile gönderiyor. Ups ile gönderse farkı vererek geçirirdim ama bu şekilde geçmiyormuş hiçbir şekilde
Hocam üzüldüm sizin adınıza benim kargolar için amazon ile konuştum gümrükte geçer dediler bakalım geçecek mi 4 farklı ürün 3 paket halinde geliyor.

Green MAN

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce de başıma geldi, gümrük memuru kafasına göre geçirmeye biliyor. İlk ekran kartımın kaldığı filan çok oldu, gümrükte kaybolan gtx 1660 ti ekran kartım bile oldu benim. Gümrük bu ülkenin sıkıntılarından birisi
Hocam o kadar haklısınız ki

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom