Ben sordum 2 adet aynı ürünü geçiriyoruz dediler aylık 5 toplam.4 ürün 3 paket halinde geliyor umarım geçer, kerry i arayıp sorsam mı sizce
Ben sordum 2 adet aynı ürünü geçiriyoruz dediler aylık 5 toplam.4 ürün 3 paket halinde geliyor umarım geçer, kerry i arayıp sorsam mı sizce
tek pakette 3 aynı ürün gelmediği sürece gerisi halledilir dedi müşteri hizmetleri. sistem değişmiş birazBen sordum 2 adet aynı ürünü geçiriyoruz dediler aylık 5 toplam.
Kontrolsüz durumlar da geçebilir de normalde aynı üründen 2 den fazla ithal etmek ticari hocam zaten.tek pakette 3 aynı ürün gelmediği sürece gerisi halledilir dedi müşteri hizmetleri. sistem değişmiş biraz
mizalar takılabilir belki ama sanmam2 tane miza mz60 ve 1 tane k310 klavye var geçer mi gümrükten?
Ordan direkt geliyor bende de aynısı olduOo hollandaya geri dönme kararı aldı bir ara gelir Türkiye'ye uğrar İnşallah
Uzun sürecek büyük ihtimalle sizin 3 günde geçmiş 2. Sefer de ordan haftasonu olduğu için birde istanbul değil normal kargoyu beklicez temiz bir geçsin de gümrükten kazasız belasızGeldi klavyem de aile evinde bugün yarın ordayım diye oraya sipariş ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ordan direkt geliyor bende de aynısı oldu
Hayırlı olsun hocam sizin adınıza çok sevindimGeldi klavyem de aile evinde bugün yarın ordayım diye oraya sipariş ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ordan direkt geliyor bende de aynısı oldu