Ben sordum 2 adet aynı ürünü geçiriyoruz dediler aylık 5 toplam.4 ürün 3 paket halinde geliyor umarım geçer, kerry i arayıp sorsam mı sizce
Ben sordum 2 adet aynı ürünü geçiriyoruz dediler aylık 5 toplam.4 ürün 3 paket halinde geliyor umarım geçer, kerry i arayıp sorsam mı sizce
tek pakette 3 aynı ürün gelmediği sürece gerisi halledilir dedi müşteri hizmetleri. sistem değişmiş birazBen sordum 2 adet aynı ürünü geçiriyoruz dediler aylık 5 toplam.
Kontrolsüz durumlar da geçebilir de normalde aynı üründen 2 den fazla ithal etmek ticari hocam zaten.tek pakette 3 aynı ürün gelmediği sürece gerisi halledilir dedi müşteri hizmetleri. sistem değişmiş biraz
mizalar takılabilir belki ama sanmam2 tane miza mz60 ve 1 tane k310 klavye var geçer mi gümrükten?
Ordan direkt geliyor bende de aynısı olduOo hollandaya geri dönme kararı aldı bir ara gelir Türkiye'ye uğrar İnşallah
Uzun sürecek büyük ihtimalle sizin 3 günde geçmiş 2. Sefer de ordan haftasonu olduğu için birde istanbul değil normal kargoyu beklicez temizGeldi klavyem de aile evinde bugün yarın ordayım diye oraya sipariş ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ordan direkt geliyor bende de aynısı oldu
Hayırlı olsun hocam sizin adınıza çok sevindimGeldi klavyem de aile evinde bugün yarın ordayım diye oraya sipariş ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ordan direkt geliyor bende de aynısı oldu