Burda 2 den fazla alınır öyle bir şey duymadım diyenler için güzel güncelleme teşekkürlerkonuyu güncelledim, kargomun kasım ayında geleceğini söylüyorlar ancak bekleyip göreceğiz
Burda 2 den fazla alınır öyle bir şey duymadım diyenler için güzel güncelleme teşekkürlerkonuyu güncelledim, kargomun kasım ayında geleceğini söylüyorlar ancak bekleyip göreceğiz
Teşekkürler hocam detayları paylaştığınız içinkonuyu güncelledim, kargomun kasım ayında geleceğini söylüyorlar ancak bekleyip göreceğiz
hocam gelsin de ne zaman geleceği önemli değil. gelir umarımkonuyu güncelledim, kargomun kasım ayında geleceğini söylüyorlar ancak bekleyip göreceğiz
3 gün sürdü o 2. Hollanda'da gidişinden sonra. 18inde tekrar gitti 21inde elimde öyle diyim.Uzun sürecek büyük ihtimalle sizin 3 günde geçmiş 2. Sefer de ordan haftasonu olduğu için birde istanbul değil normal kargoyu beklicez temiz bir geçsin de gümrükten kazasız belasız
Onu da 2'den fazla alanlar düşünsün hocamrica ederim rica ederim ne demek, 2 den fazla alanın %90 iadesi yapılır dedi müşteri temsilcisi. %10 luk kısım için kumar oynamak isteyenler oynayabilirler tabii ki
Geçen sana yazmıştım ya iyi ki fazla olanları iptal etmişimrica ederim rica ederim ne demek, 2 den fazla alanın %90 iadesi yapılır dedi müşteri temsilcisi. %10 luk kısım için kumar oynamak isteyenler oynayabilirler tabii ki
o gün de demiştim hocam, şansa kalmış bir şey diye ancak riske girmektense girmemek daha mantıklıydı. umarım en kısa sürede gelir senin kargonGeçen sana yazmıştım ya iyi ki fazla olanları iptal etmişim
Depoda bekleme ücreti alabilirler sizden en fazla hocam eğer bekletirlerse başka bir şey çıkmaz büyük ihtimalle.o gün de demiştim hocam, şansa kalmış bir şey diye ancak riske girmektense girmemek daha mantıklıydı. umarım en kısa sürede gelir senin kargon
Evet, sağ olasıno gün de demiştim hocam, şansa kalmış bir şey diye ancak riske girmektense girmemek daha mantıklıydı. umarım en kısa sürede gelir senin kargon
hocam öyle bir durum olursa onu da paylaşırım, elime ulaşan ulaşmayan tüm kargolar için gerekli bilgilendirmeleri yaparımDepoda bekleme ücreti alabilirler sizden en fazla hocam eğer bekletirlerse başka bir şey çıkmaz büyük ihtimalle.