Farklı adla alırken farklı tc de eklemeniz lazım hocam ad ve tc farklı olursa geçmez zaten.siparişleri farklı isimlerle verseydiniz öyle gönderemezlerdi. bir dahaki sefere annenizin babanızın ya da arkadaşınızın adına alın hocam
Farklı adla alırken farklı tc de eklemeniz lazım hocam ad ve tc farklı olursa geçmez zaten.siparişleri farklı isimlerle verseydiniz öyle gönderemezlerdi. bir dahaki sefere annenizin babanızın ya da arkadaşınızın adına alın hocam
Hocam indirimi erkenden yakalamayanlar için mahşer günü gibiydi o an Ben kendi klavye+faremi aldıktan sonraki gün birdaha indirime denk gelince kuzenime de aldım, bırakın isim değişmeyi yanlış karttan aldımsiparişleri farklı isimlerle verseydiniz öyle gönderemezlerdi. bir dahaki sefere annenizin babanızın ya da arkadaşınızın adına alın hocam
o kadar vaktim yoktu şahsen ben gece 6'yı geciyordu ve stok yoktu fazlasiparişleri farklı isimlerle verseydiniz öyle gönderemezlerdi. bir dahaki sefere annenizin babanızın ya da arkadaşınızın adına alın hocam
Daha önce ay da 10'dan fazla yurtdışı siparişim oldu hiç biri geri dönmedi toplu sipariş olmadığı sürece cok takmıyorlar7 ürün zaten her türlü gümrükte kalmıyor mu aylık sınır 5 zaten
anladım talihsizlik olmuş umarım çözülürDaha önce ay da 10'dan fazla yurtdışı siparişim oldu hiç biri geri dönmedi toplu sipariş olmadığı sürece cok takmıyorlar
yav kardeşim içlerin de sadece 2 tane klavye gerisi puding puding te zaten bir gün boyunca stok sorunu yoktu cok garip insanlarsınız5 10 tane alanların gelmez umarım sonra niye stok kalmıyor bize diyoruz
Adres bilgileri eklerken tc de ekleniyor zaten, farklı isim soyisim ve farklı tc ile alınmalıFarklı adla alırken farklı tc de eklemeniz lazım hocam ad ve tc farklı olursa geçmez zaten.
Yeni adres eklerken tc istemiyor hocam genelde o yüzden belirtmiştim.Adres bilgileri eklerken tc de ekleniyor zaten, farklı isim soyisim ve farklı tc ile alınmalı
Birebir aynıysa geçmeyebilir farklıysa geçer tahminen.2-2 almıştım farklı taşıma noktalarında ürünler nolur acaba
çok yüksek ihtimal geçecek hepsi2-2 almıştım farklı taşıma noktalarında ürünler nolur acaba