Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Hocam üzüldüm sizin adınıza benim kargolar için amazon ile konuştum gümrükte geçer dediler bakalım geçecek mi 4 farklı ürün 3 paket halinde geliyor.
Amazon da bilmiyor hocam :D adamların geçer dediği kalıyor bazen.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Amazon da bilmiyor hocam :D adamların geçer dediği kalıyor bazen.
Dostum bu arada konuyu sen açtın bu kadar insana yardımın dokundu senin klavyelerinin gelmemesi can sıktı :( Gümrük ile iletişime geçemiyor musun veya ne bileyim sana yakın bir gümrük müdürlüğüne gidip durumu anlatıp iletişime geçmelerini isteyemez misin?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Dostum bu arada konuyu sen açtın bu kadar insana yardımın dokundu senin klavyelerinin gelmemesi can sıktı :( Gümrük ile iletişime geçemiyor musun veya ne bileyim sana yakın bir gümrük müdürlüğüne gidip durumu anlatıp iletişime geçmelerini isteyemez misin?
Hocam eve geçince şansımı deneyeceğim ancak çok ümidim yok açıkçası, son gelişmeleri buradan paylaşırım

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Hocam İnşallah olumlu yönde gelişme olur bilgilendirirseniz iyi olur günlerdir takip ediyorum en çok siz alamazsanız üzülürüm sizin sayenizde yüzlerce kişi aldı
Ben alamasam da ihtiyacı olan o kadar kişi aldı o yüzden sıkıntı yok hocam, elbet bir gün o gümrük memurunu teke tek yakalayacam :D

Silinsin

80+ Silver
Bireysel ticari tarzı bir şey, ticari olarak değerlendirmiş. Ticari olarak değerlendirmesi için 5 adet üzeri almam lazım ama işte
Ticari olarak değerlendirmesi için 3 tane almanız lazım hocam 5 değil kerry kendi de onaylıyor bunu 2 adet aldım ve bunda sizin de onayınız var diyin. Ticari değerlendirmemesi lazim 2 taneyi ben uyardım herkesi kimse dinlemedi 2 den fazlası ticari diye döner dedim. Ki kerryden de onay aldım 2 adetin geçeceğine dair.

Checkmate

80+ Silver
Ticari olarak değerlendirmesi için 3 tane almanız lazım hocam 5 değil kerry kendi de onaylıyor bunu 2 adet aldım ve bunda sizin de onayınız var diyin. Ticari değerlendirmemesi lazim 2 taneyi ben uyardım herkesi kimse dinlemedi 2 den fazlası ticari diye döner dedim. Ki kerryden de onay aldım 2 adetin geçeceğine dair.
2 den fazla birbirinden farklı ürün alsak döner mi ? mesela ben toplam 4 tane ürün aldım 3 tane mouse ama hepsi birbirinden farklı, 1 tane de klavye. Sizce geçer mi ?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
ilgili yerlerle görüştüm, öğrendiklerimi başlığa yazacağım ki herkes görsün. birazdan başlığı düzenleyeceğim. yardımcı olma çabalarınız ve yardımlarınız için sizlere de teşekkür ediyorum :love:

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom