Hocam lube'un pürüzle alakası yok ki sesin daha iyi çıkması için yağlarsınhocam gateron switchler için yağlama gerekmez muhtemelen çünkü piyasadaki en pürüzsüz switchler olduğu yazıyordu forumlarda
Makro kısmının görselini atabilirmisinoldu galiba, önce makro oluşturdum esc tuşu için, sonra key assignment kısmında single key den esc tuşu için makroyu seçtim. FN içinse keystroke kısmında open keybord a tıklayarak tırnak işaretini tıkladım, save yaptım oldu
ses için yağlamak diye bir seçenek mi var hocam, ilk defa duyuyorum. millet gateron daha sessiz diye yorum yapmış biz ses çıksın diye yağlıyor muyuz?Hocam lube'un pürüzle alakası yok ki sesin daha iyi çıkması için yağlarsın
Makro kısmının görselini atabilirmisin
Evet ses için yağlamak diye bir şey var bu arada YouTube'da videoları vardı.ses için yağlamak diye bir seçenek mi var hocam, ilk defa duyuyorum. millet gateron daha sessiz diye yorum yapmış biz ses çıksın diye yağlıyor muyuz?
bunu bılmıyordum bu özellik bir çok klavyede yok bileşu fn ile kullanılan media tuşları da çok kullanışlı düşününce, oyun sırasında falan fn + d ile sonraki müziğe geçmek pratik baya
Alıntıyı görüntüle
Tırnak yazmak istersek ne yapacağız?
ses daha tok ve switchler daha soft oluyor lubelayınca ses çıksın diye değilses için yağlamak diye bir seçenek mi var hocam, ilk defa duyuyorum. millet gateron daha sessiz diye yorum yapmış biz ses çıksın diye yağlıyor muyuz?
custom klavyelerin genel amacı ve modlanma amacı zaten thcoky bir ses elde etmekses daha tok ve switchler daha soft oluyor lubelayınca ses çıksın diye değil
Fn tuşuna basınca yazıyor hocamTırnak yazmak istersek ne yapacağız?
4 klavye aldım 675TL'ye geldi.alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum klavye ne kadara geldi