❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
66323B80-4394-40E3-8774-FD8D1FE5F599.jpeg

Bu çok güzel ama pembe olan brown switchliyi kullanacağım

şu fn ile kullanılan media tuşları da çok kullanışlı düşününce, oyun sırasında falan fn + d ile sonraki müziğe geçmek pratik baya

1666431698026.png

şu fn ile kullanılan media tuşları da çok kullanışlı düşününce, oyun sırasında falan fn + d ile sonraki müziğe geçmek pratik baya

Alıntıyı görüntüle
evet benim eski klavyemde fn+f7 ile geçiliyordu elimi kaldırmam falan gerekiyordu. Şimdi daha pratik olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunların switchlerini yağlama şansım var mı ? Galiba yağlayınca sesleri daha güzel oluyordu

oldu galiba, önce makro oluşturdum esc tuşu için, sonra key assignment kısmında single key den esc tuşu için makroyu seçtim. FN içinse keystroke kısmında open keybord a tıklayarak tırnak işaretini tıkladım, save yaptım oldu
Makroyu nasıl oluşturdunuz uygulamasında ?

evet benim eski klavyemde fn+f7 ile geçiliyordu elimi kaldırmam falan gerekiyordu. Şimdi daha pratik olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunların switchlerini yağlama şansım var mı ? Galiba yağlayınca sesleri daha güzel oluyordu
hocam gateron switchler için yağlama gerekmez muhtemelen çünkü piyasadaki en pürüzsüz switchler olduğu yazıyordu forumlarda

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri