O gelince onun da resmini atar mısınızAlıntıyı görüntüle
Bu çok güzel ama pembe olan brown switchliyi kullanacağım
tabi atarımO gelince onun da resmini atar mısınız
evet benim eski klavyemde fn+f7 ile geçiliyordu elimi kaldırmam falan gerekiyordu. Şimdi daha pratik olacakşu fn ile kullanılan media tuşları da çok kullanışlı düşününce, oyun sırasında falan fn + d ile sonraki müziğe geçmek pratik baya
Alıntıyı görüntüle
Makroyu nasıl oluşturdunuz uygulamasında ?oldu galiba, önce makro oluşturdum esc tuşu için, sonra key assignment kısmında single key den esc tuşu için makroyu seçtim. FN içinse keystroke kısmında open keybord a tıklayarak tırnak işaretini tıkladım, save yaptım oldu
İlk sayfada bir tuşa basınca makro atama yerin çıkıyordu hatırladığım kadarıyla.Makroyu nasıl oluşturdunuz uygulamasında ?
z tuşu ile y tuşunun yeri neden değişik hocam senmi değiştirdin.şu fn ile kullanılan media tuşları da çok kullanışlı düşününce, oyun sırasında falan fn + d ile sonraki müziğe geçmek pratik baya
Alıntıyı görüntüle
almanca klavye olduğu için qwertz olarak gidiyorz tuşu ile y tuşunun yeri neden değişik hocam senmi değiştirdin.
Hayır hocam mizar olan almanca tuş takımlı geliyormuş zaten ben hiç ellemedim
Bende de red switch vardı bu klavyenin delete tuşu nedense ağır geldi.Msi gk20 vardı bende buna geçince inanılmaz yumuşak geldi
hocam gateron switchler için yağlama gerekmez muhtemelen çünkü piyasadaki en pürüzsüz switchler olduğu yazıyordu forumlardaevet benim eski klavyemde fn+f7 ile geçiliyordu elimi kaldırmam falan gerekiyordu. Şimdi daha pratik olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunların switchlerini yağlama şansım var mı ? Galiba yağlayınca sesleri daha güzel oluyordu