Murat HÜLAGÜ
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
konu kilit
hocam 3 ürün tek pakette mi geldi yoksa ayrı ayrı pakette mi geldi.
1 hafta oldu hala konu yukarılara çıkıyor bence kafi bu kadarıeline klavye ulaşanlar yardımlaşıyor hocam makrolar konusunda filan ama yöneticiler daha iyi bilir tabi
Hayırlı olsun mouse da güzelAlıntıyı görüntüle
klavyeleri kaçırdık
bir daha indirim olmayacağının garantisi var mı ? Ben aldıktan 4 gün sonra klavye indirime girdi onu da aldım1 hafta oldu hala konu yukarılara çıkıyor bence kafi bu kadarı
yeni bir indirim olduğunda yeni konu açılır öyle bir mantık olsaydı tek bir konu olurdu indirimler için başka konu açmak yasak olurdubir daha indirim olmayacağının garantisi var mı ? Ben aldıktan 4 gün sonra klavye indirime girdi onu da aldım
indirim yazısını okurken yüzüm gülüyor indirim bittiyi görünce eşgalim düşüyor xdYardımlaşma için kalabilir ne gibi zararı var ki size
54 gram hocam yani baya bi farkedermouse geldi rival 710 dan sonra tüy gibi geldi![]()
Ana konu haline getirme diye bir şey var, her eu gaming indirim yaptığında buradan konuşuruz işte daha iyi olur. Ayrıca gaming gecesi için her seferinde konu açılmıyor ana konu üstünden devam ediyoryeni bir indirim olduğunda yeni konu açılır öyle bir mantık olsaydı tek bir konu olurdu indirimler için başka konu açmak yasak olurdu