Mavi olan mı bu PMW3389 onun sensörübenim de mouse geldi
evet mavi 3389 sensörlü olanMavi olan mı bu PMW3389 onun sensörü
satmayı düşünüyormusunuz4 klavye aldım 675TL'ye geldi.
ya sorma ya efsane bir indirimdi 60 dolarlık klavye 120tlden satıldı şaka gibi birde gateron switch red brown çıldırırsınabi ben bunu şimdi niye görüyorum ya kesin alırdım klavye arayışındaydım
bu ülke şartlarında bir tane klavyeyi kaçırdığıma üstelik o fiyatta üzüleceğimi hiç düşünmezdim şansızlıkya sorma ya efsane bir indirimdi 60 dolarlık klavye 120tlden satıldı şaka gibi birde gateron switch red brown çıldırırsın
ağlıyacağım millet 4 5 tane almış satanda yok olsa alacambu ülke şartlarında bir tane klavyeyi kaçırdığıma üstelik o fiyatta üzüleceğimi hiç düşünmezdim şansızlık
4 5 tane nasıl alabiliyor gümrüğe takılmadanağlıyacağım millet 4 5 tane almış satanda yok olsa alacam
Öncelikli kargo(prime ile oluyordu herhalde) yoksa biraz dolanıp geliyor.Aga benim klavye neden hollanda da ya ilk gün sipariş vermiştim
tam yapıştıramamıssın ama güzel duruyor baya begendımAz önce mouse elime ulaştı, hiç bir vergi vs istenmedi. Alıntıyı görüntüle
Farklı hesaplardan almışlar tc filan böyle yamyamlar var4 5 tane nasıl alabiliyor gümrüğe takılmadan