Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,149
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Benim fare direkt olarak dağıtım aşamasına gecti Hollanda'da görünüyorken, akşama gelir :D

soilobi

80+
mouse kullanıyorum şuanda pcyi yeniden başlattıktan sonra imleç gözükmüyor usb portunu takıp çıkardığımda geliyor garip bir sorun var

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese kargo gelmiş. Benin yurtdışı ürün benim yerime ülke ülke geziyor.

Zechion

80+ Silver
amazon tr den aldıgın zaman ithalat ucreti depozitosu harici bir vergi alıyorlar mı ?
Benden almadılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim fare direkt olarak dağıtım aşamasına gecti Hollanda'da görünüyorken, akşama gelir :D
Bu konunun ana konu olma imkanı var mı? Gaming gecesi ortak yardımlaşma gibi, bu da amazon eu indirim ortak yardımlaşma olsa

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
Sanırım daha indirim olmayacak sonradan gelen ürünler iptal olanlardı diye düşünüyorum. Bi keycap kapaydım iyiydi.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Benden almadılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konunun ana konu olma imkanı var mı? Gaming gecesi ortak yardımlaşma gibi, bu da amazon eu indirim ortak yardımlaşma olsa
Gaming gecesi her cuma olan bir etkinlik, eu gaming indirimleri sürekli devam etmez sanırım

Zechion

80+ Silver
Gaming gecesi her cuma olan bir etkinlik, eu gaming indirimleri sürekli devam etmez sanırım
Hiç bu yönden düşünmemiştim, şimdi siz böyle diyince sizin dediğiniz mantıklı geldi. Yetkililere kalmış bir konu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,401
Üyeler
163,308
Son üye
urtlkpo987
Top Bottom