ChristianSerratos
80+ Silver
https://www.sahibinden.com/bilgisayar?query_text_mf=HK+Gaming&query_text=HK+Gaming&sorting=date_desc oo hemen satışlar başlamış
Benim de klavyelerin teki orda kaldı. Diğer 3'ü geldi.Paket kargo şirketine ulaştı.
Hoofddorp, NL 2 gündür hareket yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırlı olsun
3. gün elinde olurPaket kargo şirketine ulaştı.
Hoofddorp, NL 2 gündür hareket yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırlı olsun
hoodropa bir kere dönükten sonra Türkiyeye geliyor şuan mizarla yazıyorum çok iyiHoofddorp, NL de kaldı benim 2 sipariş, diğer i de Garbsen, Hannover DE çıkmış gözüküyor.
Uçağa sığdıramadılar bizim klavyeleriHoofddorp, NL de kaldı benim 2 sipariş, diğer i de Garbsen, Hannover DE çıkmış gözüküyor.
Bende 3 paket var tarihleri sırası ile 1 kasım 3kasım 4kasım yazıyor kasımda mı gelir daha erken mi gelir sizce ?hoodropa bir kere dönükten sonra Türkiyeye geliyor şuan mizarla yazıyorum çok iyi
h.oBuda benden olsun
Alıntıyı görüntüle
link at hemen alayım700tlye koyan enayiler kendini zeki sanmasın 220tlden satıyoruz klavyeleri sizin 700tltlikler satılırsa haber verin
Alıntıyı görüntüle
Sağolun hocam ay sonuna kadar hoofdroptakiler rahat gelir büyük ihtimalle diğerini bilmiyorum.Bende 3 paket var tarihleri sırası ile 1 kasım 3kasım 4kasım yazıyor kasımda mı gelir daha erken mi gelir sizce ?
Hayırlı olsun bu arada.
Benimkiler böyle. Bu bekleyişin ardından umarım gümrükte kalmaz.
sahte herhalde bu fıyata veren yok700tlye koyan enayiler kendini zeki sanmasın 220tlden satıyoruz klavyeleri sizin 700tltlikler satılırsa haber verin
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben de alabilir miyim mor hediye etcem hiç fiyatı da düşmemişti bunun nasıl aldınız700tlye koyan enayiler kendini zeki sanmasın 220tlden satıyoruz klavyeleri sizin 700tltlikler satılırsa haber verin
Alıntıyı görüntüle