❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
mouse kullanıyorum şuanda pcyi yeniden başlattıktan sonra imleç gözükmüyor usb portunu takıp çıkardığımda geliyor garip bir sorun var
Bunu yap düzelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mira m o 3360 var sirius m in siyah beyaz noktalı mouseu ve mavi beyaz noktalı(bu ikisinde 3389 var) mouseu dışında hepsinde 3360 var.

Benden almadılar.

Bu konunun ana konu olma imkanı var mı? Gaming gecesi ortak yardımlaşma gibi, bu da amazon eu indirim ortak yardımlaşma olsa
Ana konu oldu zaten ister istemez, başka konu açan yok :D

Bunu yap düzelir.

mira m o 3360 var sirius m in siyah beyaz noktalı mouseu ve mavi beyaz noktalı(bu ikisinde 3389 var) mouseu dışında hepsinde 3360 var.
deneyeceğim hocam yardımcı olduğun için teşekkür ederim

edit:denedim olmadı.Pc açıp kapadım yine imleç gözükmüyor usb portunu takıp çıkardığımda geliyor

Son düzenleme:
Benim klavyeler ve keycapslar hala gelmedi hollanda da gözüküyor.. :(

Benim klavyeler ve keycapslar hala gelmedi hollanda da gözüküyor.. :(
Hollanda aşamasından sonra direkt geliyor zaten hocam gümrükte bir sorun olmadıysa eğer

Mira-S fareyi az önce teslim aldım, arkadaşlar gerçekten SMALL bu fare adının hakkını veriyor. Galiba direkt fabrikadan yolladılar, komple fabrikayı koklamış kadar oldum :D

bende kacirdim

Mira-S fareyi az önce teslim aldım, arkadaşlar gerçekten SMALL bu fare adının hakkını veriyor. Galiba direkt fabrikadan yolladılar, komple fabrikayı koklamış kadar oldum :D
valla bende 5 dolar artidan verip turkiyeden azerbaycana getirmelerini bekliyorum getirdikten sonrada gidip kargo sirketinden alicam eger ki kargoyle evime gelsin desem 5 dolarda ordan veriyorum

Son düzenleme:
IMG-20221022-WA0052.jpeg

Siyah brown da benden olsun sarı olanı açmadım dursun :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,429
Üyeler
185,095