AneX
80+ Silver
Dahası
bilmiyorum şans işte4 5 tane nasıl alabiliyor gümrüğe takılmadan
bilmiyorum şans işte4 5 tane nasıl alabiliyor gümrüğe takılmadan
Satanlar aynı fiyattan satmıcak hocam bilgin olsun 600 700 civarı isterlerağlıyacağım millet 4 5 tane almış satanda yok olsa alacam
2 +1 olarak geldi hocamhocam 3 ürün tek pakette mi geldi yoksa ayrı ayrı pakette mi geldi.
400 veren olursa direk alırımSatanlar aynı fiyattan satmıcak hocam bilgin olsun 600 700 civarı isterler
Dostum büyük ihtimalle zamanında fark etsen sen de aynı şeyi yapacaktınFarklı hesaplardan almışlar tc filan böyle yamyamlar var
ben asla yapmazdım birtane red switch çeker otururdum yerimeDostum büyük ihtimalle zamanında fark etsen sen de aynı şeyi yapacaktın
Emin ol 2 taneden fazla almazdım oda kargo parası çıkmasın diye vatan 2060 sistemini bile istesem 2-3 tane alırdım ilk görenlerdenim ama aç gözlüğe gerek yokben asla yapmazdım birtane red switch çeker otururdum yerime
katılıyorumEmin ol 2 taneden fazla almazdım oda kargo parası çıkmasın diye vatan 2060 sistemini bile istesem 2-3 tane alırdım ilk görenlerdenim ama aç gözlüğe gerek yok
Ragnar adamdır bu arada haklısınneyse alanlara hayırlı olsun diyelim güzel indirimmiş
Deliklere denk geldigi icin oyle duruyortam yapıştıramamıssın ama güzel duruyor baya begendım
Deliklere denk geldigi icin oyle duruyor