param güvende ile alıcaktım zaten sıkıntı yokhıc kımse vermez zaten 240 a alınıyor zarara mı vercek kanmayın nolur
iptal edebilirparam güvende ile alıcaktım zaten sıkıntı yok
400 veriyorum hadi bakayımyakın çevremden teklif geldi kb
ya bsgyakın çevremden teklif geldi kb
2 tane vardı birini satacaktım sonradna arkadaşlara sordum onlara satarım kb mouseyi almış ama klavyeyi alamamış400 veriyorum hadi bakayım
bende aynısını dedımya bsg
Bu arada 400 den satan varsa alabilirim buraya yazayım fazlası beni aşar agalarbende aynısını dedım
Şöyle bir durum var eğerki kutudan başka bir şey çıkarsa ve bunu kargo görevlisiyle ispat etmezseniz ki etseniz bile sahibinden aradan çekilir direk size 7 iş günü içinde hukuki süreç başlatın der param güvende saçma sapan bir sistem alanda satanda dürüst olmadıktan sonraparam güvende ile alıcaktım zaten sıkıntı yok
yeme bizi2 tane vardı birini satacaktım sonradna arkadaşlara sordum onlara satarım kb
Aliexpres'te öyle kargoyu açarken video çekmezsen kanıtlıyamazsınŞöyle bir durum var eğerki kutudan başka bir şey çıkarsa ve bunu kargo görevlisiyle ispat etmezseniz ki etseniz bile sahibinden aradan çekilir direk size 7 iş günü içinde hukuki süreç başlatın der param güvende saçma sapan bir sistem alanda satanda dürüst olmadıktan sonra
la 18:04 aynı işlemi görmüş benim kargoKargo takip kısmı cidden sıkıntılı ya da Amazon " gümrüğü" dedi kaçakçılığa başladı
Alıntıyı görüntüle