harbi bencede oyle yaptı neyse aglasın220 yazan piyasa düşürmek için yapıyor. Muhtemelen kendisi alamadı . Alamadığı içinde kudurup piyasa düşürmeye çalışıyor.
mouseyi mi?Bu arada 400 den satan varsa alabilirim buraya yazayım fazlası beni aşar agalar
klavyeden bahsedior agamouseyi mi?
ne grubu ne anlatıyon sen@arda3231 Ulan ne değişik insanlarsınız gk61 ler 150 TL'ye geliyor vergiler ile 220 yazsa 70 TL kârı var belki adama bu kadar yetiyor herkes senin gibi fırsatçımı seni gruptan atmamız iyi olmuş
bir vergi artı kargoyla 240 gelıyor fatura atayım@arda3231 Ulan ne değişik insanlarsınız gk61 ler 150 TL'ye geliyor vergiler ile 220 yazsa 70 TL kârı var belki adama bu kadar yetiyor herkes senin gibi fırsatçımı seni gruptan atmamız iyi olmuş
220Ye satacak adam tanımıyorum yani adam 500e satmak varken neden 220Ye satsın ki değil mi ? (Bu arada ben al sat yapmayacağım)@arda3231 Ulan ne değişik insanlarsınız gk61 ler 150 TL'ye geliyor vergiler ile 220 yazsa 70 TL kârı var belki adama bu kadar yetiyor herkes senin gibi fırsatçımı seni gruptan atmamız iyi olmuş
Kanka mouse almam https://www.itopya.com/aoc-agm700-a...MIn4exw-_z-gIVJVsVCB1xbQ8JEAEYASABEgKBVPD_BwE 3389 sensör bunda var 300 tl bedava. Zaten aldımda garantiye gittimouseyi mi?
2 tane alınca kargo fiyatı gelmiyor cahilbir vergi artı kargoyla 240 gelıyor fatura atayım
iki ağla
Valla 220 den herkesten hepsini alırım bu kadar net söyliyim. 400 e kadar çıkarım hatta220Ye satacak adam tanımıyorum yani adam 500e satmak varken neden 220Ye satsın ki değil mi ? (Bu arada ben al sat yapmayacağım)