SadeceSeyf
80+ Gold
O paraya değmez. Leş gibi duruyor sigara dumanı üflemişler sanki. Git 3389 sensörlü o fiyatlara tonla mouse varneden knk
O paraya değmez. Leş gibi duruyor sigara dumanı üflemişler sanki. Git 3389 sensörlü o fiyatlara tonla mouse varneden knk
o zaman bunu alıyımPixart 3389 sensör aynı sensör kullanıyor
bence gayet sık neyse bakacazO paraya değmez. Leş gibi duruyor sigara dumanı üflemişler sanki. Git 3389 sensörlü o fiyatlara tonla mouse var
Peki tamamHer şey sensör ise kanka en iyi mouse bu. Fare eline uymadıktan sonra sensörün vs önemi yok. İsterse en iyi sensör olsun.Gamepower Devour RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Devour RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Devour RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 7.271,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu mouse 200TL idi bir ara sensörü iyi diye aldım kullandığım en kötü mouselardan biriydi, kaliteliydi ama ağırdı şeklide de garipti.Logitech MX518 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech MX518 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Logitech MX518 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu adam bile razer viper mini kullanıyor, adam sensöre bu kadar çok önemli olsaydı gider 3389lu mouse yerine 3359lu mousea geçmezdi.
@HeVenarkadaşlar uygun gibi geldi https://www.amazon.com.tr/Keycaps-Tuşları-Profil-Mekanik-Klavyesi/dp/B0989FCJCZ/ref=sr_1_3?qid=1666447913&refinements=p_4:SOLIDEE&s=electronics&sr=1-3 keycaps 115 TL
2 tanesi 270tlarkadaşlar uygun gibi geldi https://www.amazon.com.tr/Keycaps-Tuşları-Profil-Mekanik-Klavyesi/dp/B0989FCJCZ/ref=sr_1_3?qid=1666447913&refinements=p_4:SOLIDEE&s=electronics&sr=1-3 keycaps 115 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
@HeVen
Bu cihazlara bir şey olursa garanti sıkıntı umarım olmaz tekrar yurt dışına gidicek ürün vs vs700 TL ye satan varmı klavyeleri max 400 e satarlar
aynen ben sahibindende 350tl ye buldum :dBu cihazlara bir şey olursa garanti sıkıntı umarım olmaz tekrar yurt dışına gidicek ürün vs vs
Benim MSI gk30 hepsine bedelaynen ben sahibindende 350tl ye buldum :d
var da kahverengi switch var. Yoksa yazacaktım. Bir kırmızı çekiyor canımaynen ben sahibindende 350tl ye buldum :d