- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,429
Benim fare direkt olarak dağıtım aşamasına gecti Hollanda'da görünüyorken, akşama gelir 
DjfkdkgkwkhkwkfkaLa ben uyurken gelmiş![]()
Açacağım birazdan çok şaşırdım sabah gümrüğe girmiş öğlen Eskişehire varmışDjfkdkgkwkhkwkfka
Aç bakalım beğenirsin umarımAçacağım birazdan çok şaşırdım sabah gümrüğe girmiş öğlen Eskişehire varmış![]()
Size de Günaydın hocam ben de beğeneceğimi umuyorum bir ayılayım bakacağım hemenAç bakalım beğenirsin umarımgünaydın bu arada
Benden almadılar.amazon tr den aldıgın zaman ithalat ucreti depozitosu harici bir vergi alıyorlar mı ?
Bu konunun ana konu olma imkanı var mı? Gaming gecesi ortak yardımlaşma gibi, bu da amazon eu indirim ortak yardımlaşma olsaBenim fare direkt olarak dağıtım aşamasına gecti Hollanda'da görünüyorken, akşama gelir![]()
Gaming gecesi her cuma olan bir etkinlik, eu gaming indirimleri sürekli devam etmez sanırımBenden almadılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu konunun ana konu olma imkanı var mı? Gaming gecesi ortak yardımlaşma gibi, bu da amazon eu indirim ortak yardımlaşma olsa
sensör 3389 ?Az önce mouse elime ulaştı, hiç bir vergi vs istenmedi. Alıntıyı görüntüle
Hiç bu yönden düşünmemiştim, şimdi siz böyle diyince sizin dediğiniz mantıklı geldi. Yetkililere kalmış bir konu.Gaming gecesi her cuma olan bir etkinlik, eu gaming indirimleri sürekli devam etmez sanırım