sensörden dolayı atmak istedimben attım hocam bunu zaten indirimli fiyat zaten
500tl satmak enayiliktir bu arada bu klavye 500tl alamazsın elden cıkarmak için satan varsa satabilir tabiKonuyu 200 sayfadır görüyorum 1000tl üstü diyenler var akıl var mantık var 1000tl lere ne klavyeler geliyor bu ürün o kadar eder mi bir düşünün. Klasik Çin üretimi ürün 500 e rahat okutulsa da 800 900 1000 diyenler hangi zamanda yaşıyor.
31 Ekim yazıyordu bugün geldi.Bende 3 paket var tarihleri sırası ile 1 kasım 3kasım 4kasım yazıyor kasımda mı gelir daha erken mi gelir sizce ?
Hayırlı olsun bu arada.
Benimkiler böyle. Bu bekleyişin ardından umarım gümrükte kalmaz.
sarı için ben de 800 ideal diye düşünüyorum hem kalp de yapıyor500tl satmak enayiliktir bu arada bu klavye 500tl alamazsın elden cıkarmak için satan varsa satabilir tabi
şuan için satmak gereksiz cok fazla al sat için alan var piyasa durulsun ondan sonra satın ölücü coksarı için ben de 800 ideal diye düşünüyorum hem kalp de yapıyor
satmıyorum ben yav çokzel klavye brownu açtım diğeri yedekte yatıyor sarı switch olan yazı da yazdığım için brown da daha rahat hissediyorumşuan için satmak gereksiz cok fazla al sat için alan var piyasa durulsun ondan sonra satın ölücü cok
Kalp yapıyorsa verilir. kalp yapmayan klavyeye 5 kuruş para vermem!sarı için ben de 800 ideal diye düşünüyorum hem kalp de yapıyor
Şarkıya göre rgb değiştiriyorum hiç rgb hastalığım olmamasına rağmen çok zevk alıyorum şuanKalp yapıyorsa verilir. kalp yapmayan klavyeye 5 kuruş para vermem!
kalp yapan klavye varken kalp yapmayan klavye kullanan utanmalı!Kalp yapıyorsa verilir. kalp yapmayan klavyeye 5 kuruş para vermem!
Rgbyi hiç sevmiyorum ben ya ama klavyede işe yarıyor gece görmek için kapsamdaki rgbleri bile kapatıyorumŞarkıya göre rgb değiştiriyorum hiç rgb hastalığım olmamasına rağmen çok zevk alıyorum şuan