tuşa basınca yanacak şekil de var hocam öyle güzel olabilirRgbyi hiç sevmiyorum ben ya ama klavyede işe yarıyor gece görmek için kapsamdaki rgbleri bile kapatıyorum
tuşa basınca yanacak şekil de var hocam öyle güzel olabilirRgbyi hiç sevmiyorum ben ya ama klavyede işe yarıyor gece görmek için kapsamdaki rgbleri bile kapatıyorum
Ben geceleri açardım onun dışında kapalı olurdu herhalde ışık kapanınca klavyeyi görmemek gerçekten sinir bozucu. Bu yüzden ışık açık kullanıyorum pcyi heptuşa basınca yanacak şekil de var hocam öyle güzel olabilir
Boş yorum500tl satmak enayiliktir bu arada bu klavye 500tl alamazsın elden cıkarmak için satan varsa satabilir tabi
fake ilan hocam itibar etmeyin300e satan bile var şuan beyaz mz60ı piyasa yoğunluktan dolayı çok düşük.
Alanlar oldu ama param güvende var işte ben pek anlamıyorumfake ilan hocam itibar etmeyin
300 den imkanız 500e sarı ilanı açsam 1 saate giderAlanlar oldu ama param güvende var işte ben pek anlamıyorum
500tl için ben satmam böyle ürünleri ederi umrumda değil bu arada ben Turgutları kullanacağım umarım sağlam gelirler.300 den imkanız 500e sarı ilanı açsam 1 saate gider
Turgut nedir hocam500tl için ben satmam böyle ürünleri ederi umrumda değil bu arada ben Turgutları kullanacağım umarım sağlam gelirler.
Durgod'a Turgut diyorum hocam çok benziyor zaten hem söylem hem yazı olarakTurgut nedir hocam
durgod ben de arkadaş aldırdıydım maalesef ödeme geçmediğini farketmemiş benim ki boşa gittiDurgod'a Turgut diyorum hocam çok benziyor zaten hem söylem hem yazı olarak
net 2 gün'dür durgod bakıyorum stok gelmiyor gelmez heraldedurgod ben de arkadaş aldırdıydım maalesef ödeme geçmediğini farketmemiş benim ki boşa gitti