Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Checkmate

80+ Silver
Djkskmrktkekrja aşırı sesli o geçmiş olsun
Redswitch klavye de var aslında, blue olması güzel oldu ya ben çatır çutur sesini sevmeye başladım :D:D Ama brown ile takas etmek isteyen varsa hayır da demem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

blue switchlerin içindeki click mekanizmasını çıkardıktan sonra ve lubeladınktan sonraki sesi
Linear gibi mi oluyor yoksa tactile gibi yani red hissiyatı mı veriyor yoksa Brown mu ?

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Redswitch klavye de var aslında, blue olması güzel oldu ya ben çatır çutur sesini sevmeye başladım :D:D Ama brown ile takas etmek isteyen varsa hayır da demem.
Brown mavinin sessiz hali işte mavi de aşırı sesli ve hocam çekilmez cidden...

federalper

80+ Silver

Linear gibi mi oluyor yoksa tactile gibi yani red hissiyatı mı veriyor yoksa Brown mu ?
Linear yani yellow ile black arası bir his veriyor

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer

Clicki cikarirsan linear olur tabii ki brownda o tel var kırmızı gibi olur yani. Brownda tactiledir

Checkmate

80+ Silver
Aslında optiklerde blue switch almak daha mantıklı istediğim zaman black ile yellow arası bir hissiyat alıyorum istediğim zaman da blue
Switch açma zımbırtısı gerekmiyor mu hocam lube yaparken ve click kısmını çıkarırken ?(Ben çıkarmayacağım gerçi de, zaten redswtich klavye var.)

federalper

80+ Silver
Switch açma zımbırtısı gerekmiyor mu hocam lube yaparken ve click kısmını çıkarırken ?(Ben çıkarmayacağım gerçi de, zaten redswtich klavye var.)
Hayır düz uçlu bir tornavida ile kolay şekilde halledebiliyorsun, lubea gelirsek de mekanik olmadığı için spray lube hiçbir zarar vermiyor fıslatıp geçiyorsun

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Sıkıntılı bir işlem değil aslında bu çok kolay fakat zahmetli bir iş ya tek tek tüm tuşlara yapman lazım. YouTube'da bir video var bu konuda

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom