federalper
80+ Silver
Beyler aldıktan sonra fark ettim benim klavye blue switchmiş Çatır çutur bundan sonra evdekilere huzur yok gibi.
Beyler aldıktan sonra fark ettim benim klavye blue switchmiş Çatır çutur bundan sonra evdekilere huzur yok gibi.
Redswitch klavye de var aslında, blue olması güzel oldu ya ben çatır çutur sesini sevmeye başladım Ama brown ile takas etmek isteyen varsa hayır da demem.Djkskmrktkekrja aşırı sesli o geçmiş olsun
Linear gibi mi oluyor yoksa tactile gibi yani red hissiyatı mı veriyor yoksa Brown mu ?blue switchlerin içindeki click mekanizmasını çıkardıktan sonra ve lubeladınktan sonraki sesi
Brown mavinin sessiz hali işte mavi de aşırı sesli ve hocam çekilmez cidden...Redswitch klavye de var aslında, blue olması güzel oldu ya ben çatır çutur sesini sevmeye başladım Ama brown ile takas etmek isteyen varsa hayır da demem.
Linear yani yellow ile black arası bir his veriyorRedswitch klavye de var aslında, blue olması güzel oldu ya ben çatır çutur sesini sevmeye başladım Ama brown ile takas etmek isteyen varsa hayır da demem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linear gibi mi oluyor yoksa tactile gibi yani red hissiyatı mı veriyor yoksa Brown mu ?
Clicki cikarirsan linear olur tabii ki brownda o tel var kırmızı gibi olur yani. Brownda tactiledirRedswitch klavye de var aslında, blue olması güzel oldu ya ben çatır çutur sesini sevmeye başladım Ama brown ile takas etmek isteyen varsa hayır da demem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linear gibi mi oluyor yoksa tactile gibi yani red hissiyatı mı veriyor yoksa Brown mu ?
Doğru diyorsun evde tek olsam aslında blue kullanırım klavye sesini sevmeye başladım.Brown mavinin sessiz hali işte mavi de aşırı sesli ve hocam çekilmez cidden...
Aslında optiklerde blue switch almak daha mantıklı istediğim zaman black ile yellow arası bir hissiyat alıyorum istediğim zaman da blueDoğru diyorsun evde tek olsam aslında blue kullanırım klavye sesini sevmeye başladım.
Switch açma zımbırtısı gerekmiyor mu hocam lube yaparken ve click kısmını çıkarırken ?(Ben çıkarmayacağım gerçi de, zaten redswtich klavye var.)Aslında optiklerde blue switch almak daha mantıklı istediğim zaman black ile yellow arası bir hissiyat alıyorum istediğim zaman da blue
Hayır düz uçlu bir tornavida ile kolay şekilde halledebiliyorsun, lubea gelirsek de mekanik olmadığı için spray lube hiçbir zarar vermiyor fıslatıp geçiyorsunSwitch açma zımbırtısı gerekmiyor mu hocam lube yaparken ve click kısmını çıkarırken ?(Ben çıkarmayacağım gerçi de, zaten redswtich klavye var.)
yellow ve redin tek farkı basım ağırlıkları mı ?Linear yani yellow ile black arası bir his veriyor
evet aralarındaki tek fark sadece yaylarıyellow ve redin tek farkı basım ağırlıkları mı ?