Checkmate
80+ Silver
yellow ve redin tek farkı basım ağırlıkları mı ?
yellow ve redin tek farkı basım ağırlıkları mı ?
Hayır hocam redden daha ağır bir hissiyatı var yaklaşık 1 yıl boyunca hem milky hem de g pro 2.0 kullandım redden daha rahat bir kullanımı varÇok yumuşakmış hocam yellowun, yazı yazanlar için sıkıntı.
Yellow rede göre daha sert geldi bana. Kod yazarken çok sorun çıkartmadı sadece backspace tuşu biraz ağır geldi. Redden geçtiğim için böyle hissetmem normal gibi.Çok yumuşakmış hocam yellowun, yazı yazanlar için sıkıntı.
Speclerde daha hafif gözüküyor anlamsızcaHayır hocam redden daha ağır bir hissiyatı var yaklaşık 1 yıl boyunca hem milky hem de g pro 2.0 kullandım redden daha rahat bir kullanımı var
Red ve yellow yazı için olmaz zaten yazı için en ideali kahverengi switchÇok yumuşakmış hocam yellowun, yazı yazanlar için sıkıntı.
Üsteki listeye göre daha yumuşak gelmesi lazımdı ilginç.Yellow rede göre daha sert geldi bana. Kod yazarken çok sorun çıkartmadı sadece backspace tuşu biraz ağır geldi. Redden geçtiğim için böyle hissetmem normal gibi.
Yazı için bakarsak en ideal yazı için olan switchler clicky switchlerdirRed ve yellow yazı için olmaz zaten yazı için en ideali kahverengi switch
Speclerde daha hafif gözüküyor anlamsızca
Yakın hissi kahverengi de veriyor. En ideali mavidir doğru fakat mavi veya clicky dediğimiz switchler aşırı sesli olduğu için bence gerek yok.Yazı için bakarsak en ideal yazı için olan switchler clicky switchlerdir
G pro serisi hocam bu sizdeki defaultAlıntıyı görüntüle
Yellow 5 gram daha ağır, çok fark yapacağını düşünmezdim ama hissettiriyor o ağırlığı.
Clicky de sesli hocam bayağı, brown bence en ideali hem hissiyat var hem sessiz aynı membrane gibi.Yazı için bakarsak en ideal yazı için olan switchler clicky switchlerdir