Zechion
80+ Silver
Tamamdır teşekkür ederim.Mesaj otomatik birleştirildi:
hem zahmetl hem pahalı krytoxlar şuanda vergisiz 300 civarı falan herhalde
Tamamdır teşekkür ederim.Mesaj otomatik birleştirildi:
hem zahmetl hem pahalı krytoxlar şuanda vergisiz 300 civarı falan herhalde
yazarken tuşa bakmıyorsan sıkıntı yok yav ben değiştirme gereği bile duymadımz tuşunun vs yerini değiştiremeyiz o zaman değil mi ? quertyz klavyede.
hocam siz diyene kadar yay sesini fark etmedim bileTamamdır teşekkür ederim.
ben de ezbere bildiğim için sıkıntı çekmiyorum. Sadece diğer klavyeyi arkadaşıma istemiştim ve sormuştu değiştirebiliyor muyum diye onun için denemiştim.yazarken tuşa bakmıyorsan sıkıntı yok yav ben değiştirme gereği bile duymadım
Normal hocamyazarken tuşa bakmıyorsan sıkıntı yok yav ben değiştirme gereği bile duymadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam siz diyene kadar yay sesini fark etmedim bile
@federalper yay sesi normal değil mi hocam zaten?
Böyle küçük şeylere takabilen biriyim ama önceki klavyemde ve çoğu klavyede olan bir olay olduğu için pek takmamaya başladım bu olayı.yazarken tuşa bakmıyorsan sıkıntı yok yav ben değiştirme gereği bile duymadım
Ben de bakmadan yazıyorum da evdekiler yazamaz şimdiyazarken tuşa bakmıyorsan sıkıntı yok yav ben değiştirme gereği bile duymadım
Hayır switchlerden bahsediyorlarBen de bakmadan yazıyorum da evdekiler yazamaz şimdi
Lube yaparsanız geçebilir, stabilizör sesi değil, değil mi ?
sıkıntı nedir hocambenim mouseda sıkıntı var çözemedim 3389 sensörlü
Blue switch sesi çok mu ? Daha önce sesinden dolayı hiç tercih etmediğim bir klavye oldu.Ben de bakmadan yazıyorum da evdekiler yazamaz şimdi
Lube yaparsanız geçebilir, stabilizör sesi değil, değil mi ?
hocam pc restart attığında imleç gözükmüyor tak çıkar yapınca düzeliyor.Her pc açıp kapattığımda imleç gözükmüyor.Başka mouse taktığımda sıkıntı olmuyorHayır switchlerden bahsediyorlar
sıkıntı nedir hocam
Evet linear ve tactilelara göre cidden çok fazla kulaklık taklıyken vs anlayamıyorsun ama evdekilerin başı ağrıyabilir o dereceBlue switch sesi çok mu ? Daha önce sesinden dolayı hiç tercih etmediğim bir klavye oldu.
Bayağı çok da hissiyat olarak bence browndan ve redden iyi tek sıkıntı bayağı sesli. Daktilo tuşuna basma hissiyatı veriyor .Blue switch sesi çok mu ? Daha önce sesinden dolayı hiç tercih etmediğim bir klavye oldu.