Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

federalper

80+ Silver
hocam pc restart attığında imleç gözükmüyor tak çıkar yapınca düzeliyor.Her pc açıp kapattığımda imleç gözükmüyor.Başka mouse taktığımda sıkıntı olmuyor
Hocam Hk ürünlerinin çoğunda var sanırım benim gk61'de de öyle bir problem var pc aç kapat yaptıktan ışıklar kapanıp sönüyor ondan sonra kulanabiliyorum

federalper

80+ Silver
hocam durum tam olarak nedir ben de deniyeyim hk ile mizar aynı sonuçta firma olarak galiba
Hocam bilgisayarı tamamen kapatıp açtıktan sonra klavye beyaz, mavi, kırmızı, yeşil renklerini yakıp söndürüyor tak çıkar yaptıktan sonra kendine geliyor

Zechion

80+ Silver
Arkadaşlar komik bir soru olabilir ama bir soru sorucam bu klavyede / işaretini ve bu işaretin tersini nasıl yazıcam. Öncekinde numlocktan basıyordum.

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
Beni rahatsiz etmiyor benim klavye switchi green, blue ile aynı sayılır. Kişiden kişiye değişiyor sesi

Zechion

80+ Silver
Hocam bilgisayarı tamamen kapatıp açtıktan sonra klavye beyaz, mavi, kırmızı, yeşil renklerini yakıp söndürüyor tak çıkar yaptıktan sonra kendine geliyor
Açtıktan sonra klavyeye reset atmayı denediniz mi ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,818
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom