/ bu shift 7 \ bu alt gr ve f11Arkadaşlar komik bir soru olabilir ama bir soru sorucam bu klavyede / işaretini ve bu işaretin tersini nasıl yazıcam. Öncekinde numlocktan basıyordum.
/ bu shift 7 \ bu alt gr ve f11Arkadaşlar komik bir soru olabilir ama bir soru sorucam bu klavyede / işaretini ve bu işaretin tersini nasıl yazıcam. Öncekinde numlocktan basıyordum.
tamamdır hocam teşekkür ederim/ bu shift 7 \ bu alt gr ve f11
Çok fark yok gibi genel olarak red, brown, white, yellow benzer sesteler.brown switchin sesini merak eden varsa kısa bir kayıt aldım
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
ASMRÇok fark yok gibi genel olarak red, brown, white, yellow benzer sesteler.
Hocam white clicky bir switch benzer diyemeyizÇok fark yok gibi genel olarak red, brown, white, yellow benzer sesteler.
Switch markasından markaya white'ın çıkarttığı ses değişiyor mu ? Eskiden izlediğim bir white switchli klavye videsounda clicky değildi.Hocam white clicky bir switch benzer diyemeyiz
Allah allah bana da tam tersi olarak geldi. Red daha fazla ses çıkarıyormuş gibi geliyordu.Sarı swich red switche göre daha çok ses çıkarıyor sanırım red switch de bu kadar ses duymazdım geceleri. Odam şuan şakır şakır
YARASIN HOCAMSarı swich red switche göre daha çok ses çıkarıyor sanırım red switch de bu kadar ses duymazdım geceleri. Odam şuan şakır şakır
Sanki bu daha fazla hocamAllah allah bana da tam tersi olarak geldi. Red daha fazla ses çıkarıyormuş gibi geliyordu.