Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

federalper

80+ Silver
Kanka ben optik sarı switch istedim, lube yapmayı düşünüyordum sese çok iyi etki ediyor ama biliyorsun optik sarılar yumuşak zaten. Eğer bu işlem sesten ayrı olarak basımı kolaylaştırıyorsa, ki sanıyorum kolaylaştırır, yapmamayı düşünürüm herhalde. En azından alışana kadar. Ne diyorsun etkiliyor mu basma kuvvetini?
Evet daha kolay basarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet daha kolay basarsın
dediğim gibi ve videoya göre yaparsan sıkıntı olmaz bozulma ihtimali %0

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Evet daha kolay basarsın

dediğim gibi ve videoya göre yaparsan sıkıntı olmaz bozulma ihtimali %0
Ne kadar fark eder bilgin var mı? Test edip sayısal değer falan veren birileri varsa çok işime yarar. Teşekkürler

federalper

80+ Silver
Ne kadar fark eder bilgin var mı? Test edip sayısal değer falan veren birileri varsa çok işime yarar. Teşekkürler
Hocam onun gramını hesaplayamayız sayısal değer vermek imkansız olur ama hem daha kolay basarsın diye düşünüyorum hem daha yok bir sese ulaşırsın zor bassa bile sesi ve hissiyat mükemmel oluyor

@Ricciardo gerekli detaylara bakmak istersen mk61 de optical yellow kullanıyor
ses testi vs bakabilirsin

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Hocam onun gramını hesaplayamayız sayısal değer vermek imkansız olur ama hem daha kolay basarsın diye düşünüyorum hem daha yok bir sese ulaşırsın zor bassa bile sesi ve hissiyat mükemmel oluyor
Evet videolarda sesteki farka bayıldım ancak zaten yumuşak olan bir klavyeyi yumuşacık yapmak istemem. Switchlerin altına ufaktan bir plastiğimsi kağıt gibi bir katman koyuyorlar içerden, o da ilgimi çekmişti ismini bilmiyorum. Ama eğer yıkayınca eski haline dönüyorsa denemeyi düşünebilirim her türlü. Çok zarar etmem herhalde. Bakalım ilk defa mekanik klavye aldım biraz kurcalayalım :) Teşekkür ediyorum, gidip senin attığın videoyu izleyeceğim.

Test için de teşekkür ederim, onu da izleyeceğim

federalper

80+ Silver
Evet videolarda sesteki farka bayıldım ancak zaten yumuşak olan bir klavyeyi yumuşacık yapmak istemem. Switchlerin altına ufaktan bir plastiğimsi kağıt gibi bir katman koyuyorlar içerden, o da ilgimi çekmişti ismini bilmiyorum. Ama eğer yıkayınca eski haline dönüyorsa denemeyi düşünebilirim her türlü. Çok zarar etmem herhalde. Bakalım ilk defa mekanik klavye aldım biraz kurcalayalım :) Teşekkür ediyorum, gidip senin attığın videoyu izleyeceğim.

Hocam o switch film diye geçiyor aliexpress den vs bulabilirsin çok çok etkileyen bir şey değil gerekli diyemem

Siz yine yıkarım ne de olsa yapayım diye düşünmeyin ama yapmak isterseniz düşünebilirsiniz

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Hocam o switch film diye geçiyor aliexpress den vs bulabilirsin çok çok etkileyen bir şey değil gerekli diyemem

Siz yine yıkarım ne de olsa yapayım diye düşünmeyin ama yapmak isterseniz düşünebilirsiniz
Yapmak istiyorum ama dediğim gibi fazla yumuşak olmasından endişe ediyorum, klavyeyi alıp birkaç hafta kullanıp hissine alıştıktan sonra deneyebilirim. İlk defa mekanik kullanıyorum ve bu kadar yumuşak bir klavyeye alışmak zor olabilir, alıştıktan sonra denemek isterim, olmazsa da yıkarım yani neden olmasın :) Yıkamasam da 1 defa kullanımın etkisi birkaç ayda geçmez mi zaten?

federalper

80+ Silver
Yapmak istiyorum ama dediğim gibi fazla yumuşak olmasından endişe ediyorum, klavyeyi alıp birkaç hafta kullanıp hissine alıştıktan sonra deneyebilirim. İlk defa mekanik kullanıyorum ve bu kadar yumuşak bir klavyeye alışmak zor olabilir, alıştıktan sonra denemek isterim, olmazsa da yıkarım yani neden olmasın :) Yıkamasam da 1 defa kullanımın etkisi birkaç ayda geçmez mi zaten?
daha fazla götürür bir kaç aydan

ya yıkasanız hiç bir şey olmaz da siz yine de garantiye almaya bakın işi switchin içinde herhangi bir pin vs yok zaten

Zechion

80+ Silver
Klavyeyi takıp da pc si açılmayan birisi var mı ? Klavyelerden birini arkadaşıma vermiştim, klavyeyi taktığı zaman bilgisayarı açılmıyormuş. Laptop kullanıyor rgb lerden gücü yetmiyor olabilir mi?

Silinsin

80+ Silver
Klavyeyi takıp da pc si açılmayan birisi var mı ? Klavyelerden birini arkadaşıma vermiştim, klavyeyi taktığı zaman bilgisayarı açılmıyormuş. Laptop kullanıyor rgb lerden gücü yetmiyor olabilir mi?
Böyle bişi olmaz hocam başka klavyeyle açılıyor muymuş :D büyük ihtimalle usb kısmı bozuktur kısa devre v.b.

Zechion

80+ Silver
Böyle bişi olmaz hocam başka klavyeyle açılıyor muymuş :D büyük ihtimalle usb kısmı bozuktur kısa devre v.b.
Başka bir pc de denediğinde direkt açıldı. Önce pc yi açıp sonrasında klavyeyi takınca bir sorun çıkmıyormuş, sadece başlangıçta açılmıyor.

Silinsin

80+ Silver
Başka bir pc de denediğinde direkt açıldı. Önce pc yi açıp sonrasında klavyeyi takınca bir sorun çıkmıyormuş, sadece başlangıçta açılmıyor.
Büyük ihtimalle usb port kısmın da bir sıkıntı varda açmadan bilemeyiz hocam onu yav sorun laptop yani büyük ihtimalle.

Atmin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ömer

ne güzel uğraşıyor klavyeyle:D insanın yapası geliyor. Ama adamın ekipmanı bile bizim klavyelerden pahalıdır lube sprey, permatax falan :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom