Checkmate
80+ Silver
Aliexpressden kullanıcı kuponu ile alsam ucuza gelir ama bakalım belki değiştirmem bile.O geri bildirim öyle kendini çok hisettirmiyor anlamında yazdım
Aliexpressden kullanıcı kuponu ile alsam ucuza gelir ama bakalım belki değiştirmem bile.O geri bildirim öyle kendini çok hisettirmiyor anlamında yazdım
Evet daha kolay basarsınKanka ben optik sarı switch istedim, lube yapmayı düşünüyordum sese çok iyi etki ediyor ama biliyorsun optik sarılar yumuşak zaten. Eğer bu işlem sesten ayrı olarak basımı kolaylaştırıyorsa, ki sanıyorum kolaylaştırır, yapmamayı düşünürüm herhalde. En azından alışana kadar. Ne diyorsun etkiliyor mu basma kuvvetini?
dediğim gibi ve videoya göre yaparsan sıkıntı olmaz bozulma ihtimali %0Evet daha kolay basarsın
Ne kadar fark eder bilgin var mı? Test edip sayısal değer falan veren birileri varsa çok işime yarar. TeşekkürlerEvet daha kolay basarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğim gibi ve videoya göre yaparsan sıkıntı olmaz bozulma ihtimali %0
Hocam onun gramını hesaplayamayız sayısal değer vermek imkansız olur ama hem daha kolay basarsın diye düşünüyorum hem daha yok bir sese ulaşırsın zor bassa bile sesi ve hissiyat mükemmel oluyorNe kadar fark eder bilgin var mı? Test edip sayısal değer falan veren birileri varsa çok işime yarar. Teşekkürler
Evet videolarda sesteki farka bayıldım ancak zaten yumuşak olan bir klavyeyi yumuşacık yapmak istemem. Switchlerin altına ufaktan bir plastiğimsi kağıt gibi bir katman koyuyorlar içerden, o da ilgimi çekmişti ismini bilmiyorum. Ama eğer yıkayınca eski haline dönüyorsa denemeyi düşünebilirim her türlü. Çok zarar etmem herhalde. Bakalım ilk defa mekanik klavye aldım biraz kurcalayalım Teşekkür ediyorum, gidip senin attığın videoyu izleyeceğim.Hocam onun gramını hesaplayamayız sayısal değer vermek imkansız olur ama hem daha kolay basarsın diye düşünüyorum hem daha yok bir sese ulaşırsın zor bassa bile sesi ve hissiyat mükemmel oluyor
Test için de teşekkür ederim, onu da izleyeceğimHocam onun gramını hesaplayamayız sayısal değer vermek imkansız olur ama hem daha kolay basarsın diye düşünüyorum hem daha yok bir sese ulaşırsın zor bassa bile sesi ve hissiyat mükemmel oluyor
@Ricciardo gerekli detaylara bakmak istersen mk61 de optical yellow kullanıyorses testi vs bakabilirsin
Hocam o switch film diye geçiyor aliexpress den vs bulabilirsin çok çok etkileyen bir şey değil gerekli diyememEvet videolarda sesteki farka bayıldım ancak zaten yumuşak olan bir klavyeyi yumuşacık yapmak istemem. Switchlerin altına ufaktan bir plastiğimsi kağıt gibi bir katman koyuyorlar içerden, o da ilgimi çekmişti ismini bilmiyorum. Ama eğer yıkayınca eski haline dönüyorsa denemeyi düşünebilirim her türlü. Çok zarar etmem herhalde. Bakalım ilk defa mekanik klavye aldım biraz kurcalayalım Teşekkür ediyorum, gidip senin attığın videoyu izleyeceğim.
Test için de teşekkür ederim, onu da izleyeceğim
Siz yine yıkarım ne de olsa yapayım diye düşünmeyin ama yapmak isterseniz düşünebilirsinizEvet videolarda sesteki farka bayıldım ancak zaten yumuşak olan bir klavyeyi yumuşacık yapmak istemem. Switchlerin altına ufaktan bir plastiğimsi kağıt gibi bir katman koyuyorlar içerden, o da ilgimi çekmişti ismini bilmiyorum. Ama eğer yıkayınca eski haline dönüyorsa denemeyi düşünebilirim her türlü. Çok zarar etmem herhalde. Bakalım ilk defa mekanik klavye aldım biraz kurcalayalım Teşekkür ediyorum, gidip senin attığın videoyu izleyeceğim.
Test için de teşekkür ederim, onu da izleyeceğim
Yapmak istiyorum ama dediğim gibi fazla yumuşak olmasından endişe ediyorum, klavyeyi alıp birkaç hafta kullanıp hissine alıştıktan sonra deneyebilirim. İlk defa mekanik kullanıyorum ve bu kadar yumuşak bir klavyeye alışmak zor olabilir, alıştıktan sonra denemek isterim, olmazsa da yıkarım yani neden olmasın Yıkamasam da 1 defa kullanımın etkisi birkaç ayda geçmez mi zaten?Hocam o switch film diye geçiyor aliexpress den vs bulabilirsin çok çok etkileyen bir şey değil gerekli diyemem
Siz yine yıkarım ne de olsa yapayım diye düşünmeyin ama yapmak isterseniz düşünebilirsiniz
daha fazla götürür bir kaç aydanYapmak istiyorum ama dediğim gibi fazla yumuşak olmasından endişe ediyorum, klavyeyi alıp birkaç hafta kullanıp hissine alıştıktan sonra deneyebilirim. İlk defa mekanik kullanıyorum ve bu kadar yumuşak bir klavyeye alışmak zor olabilir, alıştıktan sonra denemek isterim, olmazsa da yıkarım yani neden olmasın Yıkamasam da 1 defa kullanımın etkisi birkaç ayda geçmez mi zaten?
ya yıkasanız hiç bir şey olmaz da siz yine de garantiye almaya bakın işi switchin içinde herhangi bir pin vs yok zatenYapmak istiyorum ama dediğim gibi fazla yumuşak olmasından endişe ediyorum, klavyeyi alıp birkaç hafta kullanıp hissine alıştıktan sonra deneyebilirim. İlk defa mekanik kullanıyorum ve bu kadar yumuşak bir klavyeye alışmak zor olabilir, alıştıktan sonra denemek isterim, olmazsa da yıkarım yani neden olmasın Yıkamasam da 1 defa kullanımın etkisi birkaç ayda geçmez mi zaten?
Böyle bişi olmaz hocam başka klavyeyle açılıyor muymuş büyük ihtimalle usb kısmı bozuktur kısa devre v.b.Klavyeyi takıp da pc si açılmayan birisi var mı ? Klavyelerden birini arkadaşıma vermiştim, klavyeyi taktığı zaman bilgisayarı açılmıyormuş. Laptop kullanıyor rgb lerden gücü yetmiyor olabilir mi?
Başka bir pc de denediğinde direkt açıldı. Önce pc yi açıp sonrasında klavyeyi takınca bir sorun çıkmıyormuş, sadece başlangıçta açılmıyor.Böyle bişi olmaz hocam başka klavyeyle açılıyor muymuş büyük ihtimalle usb kısmı bozuktur kısa devre v.b.
Büyük ihtimalle usb port kısmın da bir sıkıntı varda açmadan bilemeyiz hocam onu yav sorun laptop yani büyük ihtimalle.Başka bir pc de denediğinde direkt açıldı. Önce pc yi açıp sonrasında klavyeyi takınca bir sorun çıkmıyormuş, sadece başlangıçta açılmıyor.
ne güzel uğraşıyor klavyeyle insanın yapası geliyor. Ama adamın ekipmanı bile bizim klavyelerden pahalıdır lube sprey, permatax falanHocam onun gramını hesaplayamayız sayısal değer vermek imkansız olur ama hem daha kolay basarsın diye düşünüyorum hem daha yok bir sese ulaşırsın zor bassa bile sesi ve hissiyat mükemmel oluyor
@Ricciardo gerekli detaylara bakmak istersen mk61 de optical yellow kullanıyorses testi vs bakabilirsin