Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
1100 TL ye aldığım xpg summoner cherry mx red klavyeden çok daha güzel basım hissiyatı var gelen black switch klavyenin. tek sıkıntısı ben küçük klavye kullanırken çok zorlanıyorum :D 1100 TL lik klavyeden özellikli bir de

ChristianSerratos

80+ Silver
haklısın garip bakalım ilerleyen günlerde ne olacak bu kadar ürün. hayırlı olsun bu arada kargonun geldiğini gördüm umarım hepsinden memnunsundur :)
Turkuaz renkte olan pudingleri kullanıyorum şuan baya beğendim mouse cok hafif geliyor alışamadım hala

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Yapacak bir şey yok şuan klavyeyi kullanıyorum apex 5 kıyaslarsam bunun basım hissiyatı daha çok hoşuma gitti 500tl bana komik bir rakam geliyordu millet 350 400tl satmasını anlamadım yani ülkede keycaps'ler bile normal'de 250 300tl
Hocam anlamadığım şey insan istediği fiyata satar bu neden sizi bu kadar rahatsız etti 7 tane almışsınız satmak için şansınıza gümrükten geçmiş milleti de bir rahat bırakın

ChristianSerratos

80+ Silver
Hocam anlamadığım şey insan istediği fiyata satar bu neden sizi bu kadar rahatsız etti 7 tane almışsınız satmak için şansınıza gümrükten geçmiş milleti de bir rahat bırakın
Ben 7'adet klavye almadım 4'puding 2'mouse 1'klavye al satcı olsam 4 puding almak yerine 4'klavye alırdım ben gecesin'de gördüm beni rahatsız eden bir şey yok değeri altında sattıklarını konuşuyoruz burası forum 350tl satan görürsem bende alırım yani merak etme :)

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Ben 7'adet klavye almadım 4'puding 2'mouse 1'klavye al satcı olsam 4 puding almak yerine 4'klavye alırdım ben gecesin'de gördüm beni rahatsız eden bir şey yok değeri altında sattıklarını konuşuyoruz burası forum 350tl satan görürsem bende alırım yani merak etme :)
Değeri altında değil aldıkları fiyata cüzi bir kar ekleyip satıyorlar ki serbest piyasa sonuçta 350 ye satanda kazanıyor. Şu konu sıcak fırsatlardan çıkıp sohbet kanalına dönüştü bari whatsap grubu kurun orada daha iyi sohbet edin

ChristianSerratos

80+ Silver
Değeri altında değil aldıkları fiyata cüzi bir kar ekleyip satıyorlar ki serbest piyasa sonuçta 350 ye satanda kazanıyor. Şu konu sıcak fırsatlardan çıkıp sohbet kanalına dönüştü bari whatsap grubu kurun orada daha iyi sohbet edin
Doğru söylüyorsunuz Şahsen klavye'den memnun olan varsa yedek switch istiyorlarsa cüzi miktarda kar edip satanlardan direk olarak klavye alabilir. Memnun olup olmadığımı sordu arkadaş bende cevapladım sizi neden gerdi bu kadar anlamadım

Furkanozr

80+ Silver
Doğru söylüyorsunuz Şahsen klavye'den memnun olan varsa yedek switch istiyorlarsa cüzi miktarda kar edip satanlardan direk olarak klavye alabilir. Memnun olup olmadığımı sordu arkadaş bende cevapladım sizi neden gerdi bu kadar anlamadım
Adamın demek istediğini anlamadın herhalde herkes istediğini fiyattan satar isterse 200 e satar diyor ve konu gerçekten saçmalaya başladı klavye indiriminden başladı şuan kaçtan satsam diye konuşup boşu boşuna şu konuya öne çıkarıyorsunuz yeni konu açabilirsiniz mesela .

Cihangir

80+ Gold
350 ye veren varsa kırmızı olanı alabilirm

ChristianSerratos

80+ Silver
Adamın demek istediğini anlamadın herhalde herkes istediğini fiyattan satar isterse 200 e satar diyor ve konu gerçekten saçmalaya başladı klavye indiriminden başladı şuan kaçtan satsam diye konuşup boşu boşuna şu konuya öne çıkarıyorsunuz yeni konu açabilirsiniz mesela .
bro ben o fiyata satmasınlar mı dedin sizin derdiniz ne tam olarak icindeki switch satsa daha fazla eder istediği fiyata satsın herkes daha önce'de yazdığım gibi sattığı fiyata aynı ürünü alamaz sadece uyarı gibi düşün yoksa banane ben zaten satmıyacağım

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Hayır gerildiğim falan yok kaç gündür şurada dönen konuya bakıyorum sohbet grubu kurulmuş gibi bugün sabahtan beri birisi kargo yolculuğunu anlatıyor diğeri ayarlarını nasıl yapacağını anlatıyor kimisi kaça satacağını... Burası bunların yeri değil moderatör arkadaşlarda görüyordur bence ürünler tamamen ulaşmadığı için müdahale etmiyor. Sizi kırdıysan ya da üzdüysem kusara bakmayın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,561
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom