Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Brown switchli olan kırmızı Gk61 300 e satan var hocam bir arkadaş aldı geçen
Bendede 2 tane var kırmızıdan. Pembe siyah switchtende 2 tane var. Siyah renkli sarı switchliden de 2 tane gelecek. Ben aldığım gün direk mesaj attılar satarsan haber ver diye. 6 klavyenin 3 tanesi kullanılacak 3 tanesi satılacak. Gelen teklifi söyledim bence ucuz vermiş. 300 TL ye membran klavye yok piyasada gateronlu klavye çok ucuz vermiş yani.

ChristianSerratos

80+ Silver
Hayır gerildiğim falan yok kaç gündür şurada dönen konuya bakıyorum sohbet grubu kurulmuş gibi bugün sabahtan beri birisi kargo yolculuğunu anlatıyor diğeri ayarlarını nasıl yapacağını anlatıyor kimisi kaça satacağını... Burası bunların yeri değil moderatör arkadaşlarda görüyordur bence ürünler tamamen ulaşmadığı için müdahale etmiyor. Sizi kırdıysan ya da üzdüysem kusara bakmayın.
Dostum bende isterim herkes alsın size sert çıktıysam kusura bakmayın arada bi gelip alamayan arkadaşlar ucuza sattıklarını söylediğimiz için bizi linçliyor ben sadece sattıkları fiyata bir daha alamıcakları söylüyorum yoksa para benim cebime girmiyor

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Dostum bende isterim herkes alsın size sert çıktıysam kusura bakmayın arada bi gelip alamayan arkadaşlar ucuza sattıklarını söylediğimiz için bizi linçliyor ben sadece sattıkları fiyata bir daha alamıcakları söylüyorum yoksa para benim cebime girmiyor
Yani bende senin gibi düşünüyorum. 300 TL için değmez yani.

ChristianSerratos

80+ Silver
Bendede 2 tane var kırmızıdan. Pembe siyah switchtende 2 tane var. Siyah renkli sarı switchliden de 2 tane gelecek. Ben aldığım gün direk mesaj attılar satarsan haber ver diye. 6 klavyenin 3 tanesi kullanılacak 3 tanesi satılacak. Gelen teklifi söyledim bence ucuz vermiş. 300 TL ye membran klavye yok piyasada gateronlu klavye çok ucuz vermiş yani.
isteyen istediği fiyata satar(!)

ChristianSerratos

80+ Silver

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bu arada klavyelerin Gamakay Mk61 den hiç bir farkı yok. Boyutları aynı ağırlıkları bile aynı. İçindeki switchler bile aynı sadece renkleri değişik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sattıkları fiyata kaliteli membran bile yokta boşverin suçlu biz oluyoruz
Satsın dostum 300 TL ye satan varsa ve almak isteyen varsa hiç beklemesin alsın. Ben alacaklara kendi fiyatımı söyleyeyim. 700 750 den aşağı hayatta vermem. İşine gelmeyen gitsin Redragon Kumara falan alsın 700 TL ye. Yada G213 gibi membran klavyelere 500 600 TL versin.

Yarın buraya gamakay ile birlikte fotoğraflarını atarım aralarındaki fark sıfır. Gamakay mk61 kullanan veya kullanmış birisi ne demek istediğimi anlar.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Selim
Bu arada klavyelerin Gamakay Mk61 den hiç bir farkı yok. Boyutları aynı ağırlıkları bile aynı. İçindeki switchler bile aynı sadece renkleri değişik.

Satsın dostum 300 TL ye satan varsa ve almak isteyen varsa hiç beklemesin alsın. Ben alacaklara kendi fiyatımı söyleyeyim. 700 750 den aşağı hayatta vermem. İşine gelmeyen gitsin Redragon Kumara falan alsın 700 TL ye. Yada G213 gibi membran klavyelere 500 600 TL versin.

Yarın buraya gamakay ile birlikte fotoğraflarını atarım aralarındaki fark sıfır. Gamakay mk61 kullanan veya kullanmış birisi ne demek istediğimi anlar.
2 tane pembe Brown switch vardı. Tanıdığa 500den verdim. Diğerini de satmayıp saklayacağım yedek dursun şuan g918 fire Storm red var. Onu satıp gk61 kullanayım desem fire Storm kaça gider? Ürün daha yeni 6 aylık ama çıkarıp 2 haftalık desem inanırsın öyle temiz sorunsuz. Veya g918den devam mı etsem?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Abdullah Işık
Beyaz renkli her türlü Switch versiyonu alınır

Satmayı düşünen varsa bana yazabilir

Silinsin

80+ Silver
Bunun aynısını ben yazınca kahkaha atacaklardı o yüzden yazmadım ağzınıza sağlık hocam :D

federalper

80+ Silver
gateron kaliteli bir switch olduktan sonra zaten kolay kolay bozulacağını sanmıyorum diğerlerini almasınlar bile zaten. burada ikinci elden 300-400e klavye alan adam 1000tl verip tuşları yenilemez zaten. ben şahsen 300tlye bu klavyeleri satmayı da doğru bulmuyorum sizin gibi satsa ne alacak :D hadi onu geçtim switchleri sökse sadece switchler 300tlden değerli. değişik bir milletiz cidden kanka :d

o konu ise önemli wasd kırmızı olsun şunlar siyah olsun falan mantıklı o konuda fakat dediğim gibi switchler klavyeden pahalı hayırlısı diyelim
Olay bozulma değil kullandığın switchin hissiyatindan sıkılıp başka switche geçmek artı klavyeyi modlarken çok işine yarıyor

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
1100 TL ye aldığım xpg summoner cherry mx red klavyeden çok daha güzel basım hissiyatı var gelen black switch klavyenin. tek sıkıntısı ben küçük klavye kullanırken çok zorlanıyorum :D 1100 TL lik klavyeden özellikli bir de
zamanla alışılır

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom