2 3 2.kez girdiyse yani:d bu Hollanda yazısı çıktıktan kaç gün sonra geliyor ürünler ortalama
2 3 2.kez girdiyse yani:d bu Hollanda yazısı çıktıktan kaç gün sonra geliyor ürünler ortalama
cuma sabah günü hollandadaymış salı gece trye gelmiş benimki:d bu Hollanda yazısı çıktıktan kaç gün sonra geliyor ürünler ortalama
Anladım teşekkürler dostum2 3 2.kez girdiyse yani
Tek tcden almadı onlar tek tcden geçmiyor kerryde 2 sınır diyor.mouse ve klavyeleri ilana koyanlara bakıyorum hepsi 6şar 8er tane almış forumda herkes birbirini boşa korkutmuş 2 den fazlası gelmez diye
Aynı üründe 2 den fazlası gelmez dendi. 2 mavi mouse 2 kırmızı 2 pembe şeklinde sonsuz kombinasyon ile alabilirsin mantıken. 2 mira-m 2mira-s 2mizarmz 60 beyaz 2mz60 beyaz vs vs. Bir başka sebebi de aile fertlerinin tcsi ile alıyorlar.mouse ve klavyeleri ilana koyanlara bakıyorum hepsi 6şar 8er tane almış forumda herkes birbirini boşa korkutmuş 2 den fazlası gelmez diye
Tek tcden almadı onlar tek tcden geçmiyor kerryde 2 sınır diyor.
Anladım mantıklı hocam eyvallah bilgilendirme içinAynı üründe 2 den fazlası gelmez dendi. 2 mavi mouse 2 kırmızı 2 pembe şeklinde sonsuz kombinasyon ile alabilirsin mantıken. 2 mira-m 2mira-s 2mizarmz 60 beyaz 2mz60 beyaz vs vs. Bir başka sebebi de aile fertlerinin tcsi ile alıyorlar.
Baya bir yol varmış o zaman bizimde bakalım hayırlısıcuma sabah günü hollandadaymış salı gece trye gelmiş benimki
sen ne yaptınklavye o kadar güzel ki mouse yanında sönük kalıyor bir adet klavye iptal edip mouse aldığıma yanıyorum
4-5:d bu Hollanda yazısı çıktıktan kaç gün sonra geliyor ürünler ortalama
Emin ol kimse mouse ile klavyeyi takas etmez.elinde fazladan klavye olan ve mira s isteyen var mı
biliyorum, espri yapıyorum4-5
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emin ol kimse mouse ile klavyeyi takas etmez.