O kadar var mıdır bilmiyorum Beyazlar sonradan geldi onları sayarsak vardır belkiStoklar cidden fazlaymış çünkü 100 tane alınmış.
Onlar Gateron mekanik hocam bence birini kendinize ayırınben öğlen alanlardanım mizar mz60 yellow switch aldım. 2 tane fazla var elimde almak isteyen yazabilir
Bugün bir çok kişinin beyaz klavyesi gelecek büyük ihtimalle akşama doğru bakın derim hocamBeyaz klavye satacak var mı?
İnşallah uygun fiyata bulabilirim hocam ölü fiyat istemiyorum ama bizide bi görsünerler beBugün bir çok kişinin beyaz klavyesi gelecek büyük ihtimalle akşama doğru bakın derim hocam
Siyah bakın derim hocam o zaman optikleri Bir tık daha uyguna verirler büyük ihtimalle veya pembe kırmızı falanİnşallah uygun fiyata bulabilirim hocam ölü fiyat istemiyorum ama bizide bi görsünerler be
Windows sürümü?Sirius M i program bir türlü görmüyor, bana mı sorunlu geldi acaba? mouse çalışıyor sadece programı görmüyor
11Windows sürümü?
Benim mizar mz60 lar optik yerine mekanik swtich olarak gelmiş, sizinki optik gelmiş, rastgele göndermişler galiba.Geldi sonunda 4 tane