Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
mouse ve klavyeleri ilana koyanlara bakıyorum hepsi 6şar 8er tane almış forumda herkes birbirini boşa korkutmuş 2 den fazlası gelmez diye
hocam başlığa da yazdım, aynı kargoda aynı üründen 2 adet üzeri olursa gümrük memuru bunu ticari olarak değerlendiriyor %90 ihtimalle. mantık şu şekilde, bir müşteri 5 adet aynı marka model renk klavyeyi ne yapar? haliyle bu adam bunları satacak, o zaman hooop vergi yazalım buna diyor. 2 adete izin veriyorlar ama 2 adet üzerine çok şanslı değilseniz ticari damgasını vuruyorlar.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,675
İsim
Kerem Çavuş
hocam başlığa da yazdım, aynı kargoda aynı üründen 2 adet üzeri olursa gümrük memuru bunu ticari olarak değerlendiriyor %90 ihtimalle. mantık şu şekilde, bir müşteri 5 adet aynı marka model renk klavyeyi ne yapar? haliyle bu adam bunları satacak, o zaman hooop vergi yazalım buna diyor. 2 adete izin veriyorlar ama 2 adet üzerine çok şanslı değilseniz ticari damgasını vuruyorlar.
eyvallah açıklama için , sizin ürünler ne oldu aylık kotayla ilgili bir sorun vardı en son

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
:d bu Hollanda yazısı çıktıktan kaç gün sonra geliyor ürünler ortalama
1666729666849.png

bu yazı geldikten 2 gün sonra gelir

ChristianSerratos

80+ Silver

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,278
İsim
Diyarhan
Bu kadar kişi gece 4 de klavye mi aldı cidden. Sabah 7 ye kalmamıştı çünkü. 1 tane pembe denemek isterdim (Satım sana demeyin haa) ucuza almak ile normal paraya almanın verdiği kullanım deneyimi aynı değil çünkü.

Silinsin

80+ Silver
Bu kadar kişi gece 4 de klavye mi aldı cidden. Sabah 7 ye kalmamıştı çünkü. 1 tane pembe denemek isterdim (Satım sana demeyin haa) ucuza almak ile normal paraya almanın verdiği kullanım deneyimi aynı değil çünkü.
Gece çok kişiydik yav :D hep beraber gördük bir arkadaş sağolsun şu klavyeyi aldım dedi ordan yürüdü konu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürünün brown switch olanını + 54gr mavi mouse aldım, gerçi ihtiyacım yok ama uzun zamandır %60 klavye denemek istiyordum, bu fiyata bedava, klavye+mouse set düşünen ikisi birlikte alındığında kargo ücretsiz oluyor 300tl bandına getirebilir.
Tam olarak bu arkadaş sayesinde farkettik :D sağolun hocam :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,278
İsim
Diyarhan
Gece çok kişiydik yav :D hep beraber gördük bir arkadaş sağolsun şu klavyeyi aldım dedi ordan yürüdü konu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam olarak bu arkadaş sayesinde farkettik :D sağolun hocam :D
Stoklar cidden fazlaymış çünkü 100 tane alınmış.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,253
Üyeler
163,130
Son üye
yigitq2m
Top Bottom