benimki de mekanik gelmiş bu arada sen söyleyince fark ettimBenim mizar mz60 lar optik yerine mekanik swtich olarak gelmiş, sizinki optik gelmiş, rastgele göndermişler galiba.
Bunu kurmayacaksın mira software yazanı kuracaksın.
Hangi rengi?Benim mizar mz60 lar optik yerine mekanik swtich olarak gelmiş, sizinki optik gelmiş, rastgele göndermişler galiba.
Barkod kısmında ne yazıyor hocam?benimki de mekanik gelmiş bu arada sen söyleyince fark ettim
direkt hotswap mechanical yazıyo beyaz mz60 bu aradaHangi rengi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Barkod kısmında ne yazıyor hocam?
Beyazlar mekanik hocam zaten rasgele değil yani bende onu anlatıyorum dünden beri 600 den vermeyin onlar mekanik gateron diye hotswap gateron mekanik var mı piyasa da düzgün fiyattan yokdirekt howswap mechanical yazıyo beyaz mz60 bu arada
Optik gateron mekanikden iyi değil mi ?Beyazlar mekanik hocam zaten rasgele değil yani bende onu anlatıyorum dünden beri 600 den vermeyin onlar mekanik gateron diye hotswap gateron mekanik var mı piyasa da düzgün fiyattan yok
normalde optik diye biliyodum ben kaçtan satalım ben kullanmak için aldımBeyazlar mekanik hocam zaten rasgele değil yani bende onu anlatıyorum dünden beri 600 den vermeyin onlar mekanik gateron diye hotswap gateron mekanik var mı piyasa da düzgün fiyattan yok
Tıklama ömrü olarak daha fazla ama farketmez optik üreten bir tek gateron mekanik hot swap da çok fazla değişim ihtimali varOptik gateron mekanikden iyi değil mi ?
Hocam fazladan yoksa hiç satmayın derim çiçek gibi klavyenormalde optik diye biliyodum ben kaçtan satalım ben kullanmak için aldım
2 tane aldım birini satıcam mecbur veya yedekte dursa mı bilemedimTıklama ömrü olarak daha fazla ama farketmez optik üreten bir tek gateron mekanik hot swap da çok fazla değişim ihtimali var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam fazladan yoksa hiç satmayın derim çiçek gibi klavye
hocam 300 tl vermedin mi ya bırak dursun2 tane aldım birini satıcam mecbur veya yedekte dursa mı bilemedim
Bence yedek güzeldir elde ki iyi mal satılmaz derler2 tane aldım birini satıcam mecbur veya yedekte dursa mı bilemedim