Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
Her 2 driver ı da denedim, aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi hata veriyor.
Adsız.jpg

NightRose

80+ Bronze
elinde fazla olanlar varsa 400 tlden alabilirim bu konunun varlığından o kadar uzaktım ki klavye fare ihtiyacım var şimdi arayıp duruyorum

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
20221026_125024.jpg

Klavyeler gayet güzel pembe olan brown switch beyaz olan yellow, pembe klavye daha iyi bence, yellow swtich linear oldugu icin hissiyatini beğenmedim ama hizi cok guzeldi, yine de low switch g915 den sonra, pek kullanılabilir degil ellerim rahatsiz oldu 😀 mouse g pro wireless a gore biraz daha hafif ama 16k dpi olan model olmasina rağmen sensöru hero sensör karşısında pek iyi değil 😀 bir gereksiz para harcama maceramin daha sonuna geldim, umarim herkesin urunu sag salim eline ulaştır, iyi forumlar 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz öyle olmuş. Bakınca arada fark yok gibi. Bu switchler optik mekanik diye geçmiş
Yani çok büyük farklar yok, hatta mekanik swtichler uzun ömürlülük konusunda daha iyi olabilir gibi geliyor bana, swtich arızalandığında söküp değiştirirsin, ama optik swtichde anakartta lazer var o kısım arızalanırsa anakartın tamir görmesi veya değişmesi gerekiyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
G102 İle arasında çok fark var mı ya ?

Hayırlı olsun , aldığınız ürünleri yorumlar mısınız ?
Kalite farkı çok bariz 1000basar g102ye.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Klavyeler gayet güzel pembe olan brown switch beyaz olan yellow, pembe klavye daha iyi bence, yellow swtich linear oldugu icin hissiyatini beğenmedim ama hizi cok guzeldi, yine de low switch g915 den sonra, pek kullanılabilir degil ellerim rahatsiz oldu 😀 mouse g pro wireless a gore biraz daha hafif ama 16k dpi olan model olmasina rağmen sensöru hero sensör karşısında pek iyi değil 😀 bir gereksiz para harcama maceramin daha sonuna geldim, umarim herkesin urunu sag salim eline ulaştır, iyi forumlar 😀

Yani çok büyük farklar yok, hatta mekanik swtichler uzun ömürlülük konusunda daha iyi olabilir gibi geliyor bana, swtich arızalandığında söküp değiştirirsin, ama optik swtichde anakartta lazer var o kısım arızalanırsa anakartın tamir görmesi veya değişmesi gerekiyor.
Mekanik hocam

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Hit: 63

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
Bir kişide daha benzer sorun vardı , bendeki mouse ta pc nin ilk açılışında görmüyor, usb den 1 kere çıkar tak yapmam gerekiyor. Sorunlu bir seri var öyle tahmin ediyorum :) bu sefer piyango bana vurdu.
Her 2 driver ı da denedim, aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi hata veriyor.
Alıntıyı görüntüle

Silinsin

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

G915 4k lık klavye hocam siz de haklısınız :D

Biraz öyle olmuş. Bakınca arada fark yok gibi. Bu switchler optik mekanik diye geçmiş
Yok hocam beyazların hepsi mekanik geldi öğlen düşen stoktakiler benimkiler de şuan geldi hatta

Ekler

• 16667787113183005205368006398743.jpg
    16667787113183005205368006398743.jpg
    3.9 MB · Hit: 44

GazzeliAtalay

80+ Bronze
G915 4k lık klavye hocam siz de haklısınız :D

Yok hocam beyazların hepsi mekanik geldi öğlen düşen stoktakiler benimkiler de şuan geldi hatta
Gece stoklarından almıştım. İlk alanlardanım. Optik yazıyor kutuda ama mekanik. Lehimli değil. Aşırı kaliteli. Malzeme kalitesi bence 10/9.2 gibi. Sarı switch sesi çok kararında redden az daha sesli. Ama çok iyi.

Silinsin

80+ Silver
Gece stoklarından almıştım. İlk alanlardanım. Optik yazıyor kutuda ama mekanik. Lehimli değil. Aşırı kaliteli. Malzeme kalitesi bence 10/9.2 gibi. Sarı switch sesi çok kararında redden az daha sesli. Ama çok iyi.
Optikler de lehimli değil hocam ikisi de mekanik klavye sadece switch tipi farklı

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom