Tam tersini iddia edenler de varKötü değilde GK 61 daha iyi
Tam tersini iddia edenler de varKötü değilde GK 61 daha iyi
Malzeme kalitesi ve ışıklandırma olarak gk çok daha kaliteli duruyorTam tersini iddia edenler de varhatta mizarın kablosunu takın gk sallanıyor diyorlar
Ben de hiçbir sıkıntı yok tam oturuyor usb giriş de klavye girişi deTam tersini iddia edenler de varhatta mizarın kablosunu takın gk sallanıyor diyorlar
neden daha iyiKötü değilde GK 61 daha iyi
İl neresiZowielerde de yazılım yok misal, dpi tuşuna basarak 400-800-1200-1600-3200 arasında geçiş yapılıyor.
mz60 ın içini açtım ben anakartta gk61 ve mz 60 yazısı var mz60 işaretli aynı anakartları kullanıyorlar herhalde ışıkları daha iyi nasıl olsun kiMalzeme kalitesi ve ışıklandırma olarak gk çok daha kaliteli duruyor
Zaten aynı markaçünkü mz60 ın içini açtım ben anakartta gk61 ve mz 60 yazısı var mz60 işaretli aynı anakartları kullanıyorlar herhalde ışıkları daha iyi nasıl olsun ki
Keycaplerden kaynaklıda olabilir hocam ben gördüğümü söylüyorum sadece satış rakamlarıda ortadamz60 ın içini açtım ben anakartta gk61 ve mz 60 yazısı var mz60 işaretli aynı anakartları kullanıyorlar herhalde ışıkları daha iyi nasıl olsun ki
Bende belirgin düzeyde yok hocam sizin ki kötü gelmiş galibaSarı. Switch olanı beğenmedim siyah olanın basım hissiyatı daha güzel sarı da belirgin yay sesi var
Aynı marka mı bilmem de durgodda fuarda çalışan kadınlara durgod dövmesi yaptırılmasına patladım puhahahaha hepsinin de aynı yerine yaptırılmış.Zaten aynı markadurgodda aynı marka