Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SadeceSeyf

80+ Gold

Checkmate

80+ Silver
lighting bölümü açılmıyor mu kanka oradan olmuyorsa dpi ile değişiyordur
Dpi sağdan değişiyor zaten. Yazılım da ortak bir yazılım diye biliyorum hk gamingin yazılımı değil. Farenin anakartı ve mikroişlemcisi büyük ihtimalle başka 3360 mouselar ile aynı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gördüğünüz gibi hk gaming ile arayüz olarak aynı bu demek oluyor ki mousedaki donanım fason üretim ve ya hazır ortak donanım olabilir

Bir kaç driver indirdim, 3389 olan mouse ile deneyeceğim bakalım çalışacam mı mouse ile. Dream machines mouselarının driverını ve rampage sector driverı deneyeceğim.

Son düzenleme:

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Dpi sağdan değişiyor zaten. Yazılım da ortak bir yazılım diye biliyorum hk gamingin yazılımı değil. Farenin anakartı ve mikroişlemcisi büyük ihtimalle başka 3360 mouselar ile aynı.

Gördüğünüz gibi hk gaming ile arayüz olarak aynı bu demek oluyor ki mousedaki donanım fason üretim ve ya hazır ortak donanım olabilir

Bir kaç driver indirdim, 3389 olan mouse ile deneyeceğim bakalım çalışacam mı mouse ile. Dream machines mouselarının driverını ve rampage sector driverı deneyeceğim.
Bunu bekliyorum kanka çalışırsa haber verir misin?

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Erdoğan
O mouse olan arkadaşlarin denemesi lazim
Nereden indireceğim deneyeyim hemen

Bu arada brown switch gece acayip ses çıkartıyor diğer odadan kardeşim geldi noluyo diye :D mavi olsa ne olurdu düşünmek istemiyorum

EDit: mira yazılımını indirdim device is disconnected hatası veriyor uygulama 3389 için . Dİğer yazılım allaha emanet milattan önce 3000 den kalma :D

Son düzenleme:

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Nereden indireceğim deneyeyim hemen

Bu arada brown switch gece acayip ses çıkartıyor diğer odadan kardeşim geldi noluyo diye :D mavi olsa ne olurdu düşünmek istemiyorum

EDit: mira yazılımını indirdim device is disconnected hatası veriyor uygulama 3389 için . Dİğer yazılım allaha emanet milattan önce 3000 den kalma :D
klavyenin yalıtım ile de alakalı olabiliyor o hangi klavye sizinki :D brown sessizdir normalde.

erebor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ahmet mehmet
Mz60 nasıl klavye kullanılır mı? Gk61 den daha kötü diyorlat

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom