Kral çok iyi mouselarSirius m 3389 olanından aldım, hoşuma gitmez ise mira m ile takas edebilirim bilginize.
Takas etmek isteyen yazsın. Garantisi yok ürünlerin biliyorsunuz ki.
sirius m 3389 da yazılım yok bir de sirius serisi hoşuma gitmedi mira m ile takas edeceğim.Kral çok iyi mouselar
siz bilirsiniz ^^sirius m 3389 da yazılım yok bir de sirius serisi hoşuma gitmedi mira m ile takas edeceğim.
Hocam siriusların yazılımı yok mu bak üzdü bu. Varsayılan dpi değerleri kaç umarım 800 vardırsirius m 3389 da yazılım yok bir de sirius serisi hoşuma gitmedi mira m ile takas edeceğim.
Hocam siriusların yazılımı yok mu bak üzdü bu. Varsayılan dpi değerleri kaç umarım 800 vardır
Sirius 3360 olanının yazılımı var, 3389 olanının yazılımı yok firma üretmemiş. Belki ilerde üretir ama sanmam, firma mouse sektöründen çekildi.Hocam siriusların yazılımı yok mu bak üzdü bu. Varsayılan dpi değerleri kaç umarım 800 vardır
Mira m, mira s, sirius m 3360 da yazılım var, sirius m 3389 ya yazılım yok.
hayır başka bir program ile dpı ayarlanamaz mı acabaSirius 3360 olanının yazılımı var, 3389 olanının yazılımı yok firma üretmemiş. Belki ilerde üretir ama sanmam, firma mouse sektöründen çekildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mira m, mira s, sirius m 3360 da yazılım var, sirius m 3389 ya yazılım yok.
Firma üretmediyse ayarlanmaz ama hazır dpi ya ayarlanmıştır zaten, mousedaki dpi tuşuna basarak değiştirebilirsiniz.hayır başka bir program ile dpı ayarlanamaz mı acaba
Ayarlanır, ayarlanmasa da sens uydurulur ama direkt ayarlarında 800 gelse bana yeter. Steelseries farede de hiçbir ayar cart curt yapmıyorum direkt 800 dpi ile her oyuna girişiyorumhayır başka bir program ile dpı ayarlanamaz mı acaba
Valorant'da arada sırada lazım oluyor yaFirma üretmediyse ayarlanmaz ama hazır dpi ya ayarlanmıştır zaten, mousedaki dpi tuşuna basarak değiştirebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazılıma çok da gerek yok yani.
bu nasıl yazılım arkadaş paintten mi çizmişler