Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ardaaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
arda bayram
klavyeyi karanlıkta çekseydin keşke :) Hngı klavye bu arada
Epomaker sk61s
Mesaj otomatik birleştirildi:

çekiyorum güzel gözüküyor bi bakıyorum burada çok kötü gözüküyor

Ekler

• IMG20221028195947.jpg
    IMG20221028195947.jpg
    2.6 MB · Hit: 81

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
beyler gümrükteki ürünü sorgulamak diye bir şey yok mu? geçti mi nerede falan nasıl görebiliriz bunu? ikinci hollandadan sonrasını takip etmenin bir yolu yok mudur?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
https://s7.dosya.tc/server25/mw4qbh/ESCduzeltme.rhc.html
Escyi düzeltmek isteyen arkadaşlar bu ayar dosyasını kullanabilir, mizar programını silseniz de bilgisayarı kapatsanız da çalışmaya devam ediyor. Mizar mz60 almanca versiyonunda çalışıyor diğerlerinde çalışır mı bilmem. Mizar software indirin oradan sol altta profile yazısının yanında 3 nokta var ona basın, inport profile diyin.

inport profileden verdiğim dosyayı seçin, ardından sağ kısımdan save tuşuna basın.
Yaparken sorumluluk tamamen size aittir. Ben sorumluluk kabul etmiyorum.
Kanka senin bu dosyayı importladım, esc iyi peki tırnak nasıl oluyor bu proıfilde? Ty btw

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
beyler gümrükteki ürünü sorgulamak diye bir şey yok mu? geçti mi nerede falan nasıl görebiliriz bunu? ikinci hollandadan sonrasını takip etmenin bir yolu yok mudur?
Takip kodunu Kolay Gelsin'de sorgulatarak gümrükten geçip geçmediğini anlayabilirsin. Geçmişse, kolay gelsine teslim edilmişse görebilirsin. Bende teslim edildikten birkaç gün sonraya kadar amazonun sisteminde görünmedi.

fn + escdir kanka dene bi.
Yok knk denedim olmadı

Checkmate

80+ Silver
Kanka senin bu dosyayı importladım, esc iyi peki tırnak nasıl oluyor bu proıfilde? Ty btw
FN esc basınca tırnak oluyor fakat hala daha hatası var ne yazık ki ***** klavye yazılımı kapatınca ve ya gücünü kesince buga giriyor esc ye basınca tırnak ve esc basıyor yani ikisi birlikte çalışıyor ama fn esc basarsan sadece tırnak çalışıyor.

Benim ayarlarım ile normalde eğer klavyenin yazılımını kapatmaz isen esc ye basınca esc çalışıyor, fn esc yaparsan " oluyor.

Checkmate

80+ Silver
Eğer tırnak dediğim şekilde de çalışmıyor ise firmware update yapmalısın, programı açınca firmware update yap diye mesaj geliyordur bende de başta fn esc yapınca tırnak atmıyordu update yapınca oldu. Update yapmadan önce fabrika ayarlarına çevir klavyeyi, default de sıfırla sonra save de.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Eğer tırnak dediğim şekilde de çalışmıyor ise firmware update yapmalısın, programı açınca firmware update yap diye mesaj geliyordur bende de başta fn esc yapınca tırnak atmıyordu update yapınca oldu. Update yapmadan önce fabrika ayarlarına çevir klavyeyi, default de sıfırla sonra save de.
Update ilk açtığımda denedim ama takıldı olmadı, sıfırlayıp tekrar deneyeceğim. Teşekkürler.

Checkmate

80+ Silver
Update ilk açtığımda denedim ama takıldı olmadı, sıfırlayıp tekrar deneyeceğim. Teşekkürler.
Update takıldı bende de başka bir yöntem ile firmware update yaptım ama biraz riskli bir işlem önermem.

Klavye ile bu gün bayağı cebelleştik sağ olsun aramadığım girmediğim yer kalmadı.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Beyaz sarı switch 450ye satan dm.

ChristianSerratos

80+ Silver
FN esc basınca tırnak oluyor fakat hala daha hatası var ne yazık ki ***** klavye yazılımı kapatınca ve ya gücünü kesince buga giriyor esc ye basınca tırnak ve esc basıyor yani ikisi birlikte çalışıyor ama fn esc basarsan sadece tırnak çalışıyor.

Benim ayarlarım ile normalde eğer klavyenin yazılımını kapatmaz isen esc ye basınca esc çalışıyor, fn esc yaparsan " oluyor.
Profil ayarını özelden atsana

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,567
Üyeler
166,230
Son üye
Taha Gültekin