Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Checkmate

80+ Silver
olmuyor fn esc basınca " cıkmıyor bende
Firmware update yapmanız lazım o zaman, firmware update nasıl yapılır yazıyorum.

Firmware update nasıl yapılır ? (biraz riskli bir işlemdir)
I went into program files x86, went to the Mizar Lab folder, went to the 00F1 folder, went to update, and ran the bootloader application in both the 00F1 and 00F4 folders. Fixed the keyboard for me.

mizar programının dosya konumunun olduğu yere giriyorsun, 00 olarak başlayan klasörlerin içinde updat var onların içinde de tekrar 00 ile başlayan klasörler var, onların her birinde de update dosyası var oradan tek tek kurmayı deniyorsun, ilk olarak arkadaşın dediği üsteki konumdakini kurmayı dene. Eğer klavye ile uyumlu değilse sana "klavye bağlı değil" gibi bir uyarı veriyor, başka klasördeki driverları kurmayı deniyorsun tek tek. bootloader yazan şeye tıklayacaksın ve eğer aygıtı bulursa update yapmaya başlıyor, klavyenin sakın kablosunu çıkarma ve tuşlarına basma update yaparken.

Sorumluluk size ait tamamen size ait yaparken, bozulursa ben sorumluluk kabul etmiyorum :D

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Firmware update yapmanız lazım o zaman, firmware update nasıl yapılır yazıyorum.

I went into program files x86, went to the Mizar Lab folder, went to the 00F1 folder, went to update, and ran the bootloader application in both the 00F1 and 00F4 folders. Fixed the keyboard for me.

mizar programının dosya konumunun olduğu yere giriyorsun, 00 olarak başlayan klasörlerin içinde updat var onların içinde de tekrar 00 ile başlayan klasörler var, onların her birinde de update dosyası var oradan tek tek kurmayı deniyorsun, ilk olarak arkadaşın dediği üsteki konumdakini kurmayı dene. Eğer klavye ile uyumlu değilse sana "klavye bağlı değil" gibi bir uyarı veriyor, başka klasördeki driverları kurmayı deniyorsun tek tek. bootloader yazan şeye tıklayacaksın ve eğer aygıtı bulursa update yapmaya başlıyor, klavyenin sakın kablosunu çıkarma ve tuşlarına basma update yaparken.

Sorumluluk size ait yaparken, ben sorumluluk kabul etmiyorum :D
Hocam mesela y yerine z olan stil sıkıntılı mı beyaz yellow switch alıcam şimdi bir arkadaştan programdan düzeltilir mi ?

Checkmate

80+ Silver
Hocam mesela y yerine z olan stil sıkıntılı mı beyaz yellow switch alıcam şimdi bir arkadaştan programdan düzeltilir mi ?
Sıkıntı vs yok bazı klavyeler fabrikadan eski sürüm ile geliyor update yapmaya çalışınca da program çöküyor bu üste yazdığım manuel el ile güncellemeye yarıyor.

ChristianSerratos

80+ Silver

Sorumluluk size ait tamamen size ait yaparken, bozulursa ben sorumluluk kabul etmiyorum :D
Kolay yaptım teşekkürler

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sıkıntı vs yok bazı klavyeler fabrikadan eski sürüm ile geliyor update yapmaya çalışınca da program çöküyor bu üste yazdığım manuel el ile güncellemeye yarıyor.
Hocam neden sorumluluk almıyorum vs dediniz ?

ChristianSerratos

80+ Silver

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Kanka peki normal mi 2.hollanda yazısından sonra 3.güne giriyoruz hala kolay gelsinde gözükmüyor. Aynı ürünü alan bir arkadaşa da Hollandaya bir gün önce gelmiş bugün geldi dün akşam da sisteme düşmüştü. Normalse sorun yok teşekkürler tekrardan.
2. Hollanda yazısı hangisi, hollandada 2. Şubeden çıkış mı yoksa bir giriş bir çıkış mı? 1 giriş 1 çıkış ise normaldir biraz beklemek gerekir. 2. çıkış ise birkaç gün içerisinde ulaşması gerekir. Eğer kesin bilgi almak istiyorsan konunun ilk mesajında yurt dışı lojistiğini yürüten firmanın bilgileri vardı, onlarla iletişime geçebilirsin.

ChristianSerratos

80+ Silver
3389 sensörlü mouse acılışta görmüyordu düzeldimi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Keycaps satacak olan var mı ? İletişime geçip fiyat bilgisi verebilir mi ?

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
2. Hollanda yazısı hangisi, hollandada 2. Şubeden çıkış mı yoksa bir giriş bir çıkış mı? 1 giriş 1 çıkış ise normaldir biraz beklemek gerekir. 2. çıkış ise birkaç gün içerisinde ulaşması gerekir. Eğer kesin bilgi almak istiyorsan konunun ilk mesajında yurt dışı lojistiğini yürüten firmanın bilgileri vardı, onlarla iletişime geçebilirsin.
2.giriş hocamda ikinci çıkış olmuyor kimsede neredeyse zaten. İkinci girişten sonra kolay gelsine 2-3 gün içinde düşüyormuş bir gün sonra da geliyormuş işte. Yarın 29ekim diye de olabilir bilmiyorum teşekkürler cevap için birkaç gün daha bekleyelim bakalım :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom